astro prognoze

Budi onu najtamniju stranu! 3 znaka koja mogu pasti pod uticaj Crnog Meseca tokom pomračenja u Vagi (2. oktobra)

0

Pod uticajem Crnog Meseca tokom pomračenja u Vagi javiće se mračna energija, koja će posebno uticati na 3 znaka.

Na koga će Crni Mesec posebno uticati?
Na koga će Crni Mesec posebno uticati?foto: Mia Stendal/Shutterstock

Uglavnom je svako pomračenje period kada univerzum stavlja ozbiljan naglasak na jednu od oblasti našeg života. Čini se da je vredno to uzeti u obzir, jer upravo sada može pružiti nove mogućnosti za razvoj naše duše.

 

Sledeće pomračenje Sunca će se odigrati u nešto drugačijem energetskom okruženju. Vaga zahteva ravnotežu u svim oblastima života: ljubav mora biti uzvraćena, a inspiracija se mora osećati u radu.

 

Pomračenje u Vagi 2. oktobra 2024. imaće snažan uticaj na naše odnose sa drugima, a pod uticajem Crnog Meseca će sugerisati da u našim životima postoje zabranjene i „mračne“ energije koje se ne mogu zanemariti.

 

 

Na koga će uticati Crni Mesec?

 

Ovan

 

Ako među vašim prijateljima postoje vazdušni znaci (Vaga, Blizanci ili Vodolija), onda se spremite da doživite promene u vašoj vezi. Lilit će stvoriti test snage, ali će s druge strane istaći nešto što možda niste primetili. Na primer, izdaja ili neke zamke u odnosima. Obično se trudite da budete lider, ali možda je sada vreme da posmatrate svog partnera i kako on doprinosi vašoj zajednici. Naravno, ne treba očekivati da će vam partner rešiti sve probleme... Ali, zašto ne biste prvi put u životu zauzeli mesto "u publici"?

 

Vaga

 

Budite oprezni; Lilit u vašem znaku može vas dovesti u iskušenje da promenite svoje najdublje principe. Možda će vas zaneti nova osoba ili... nova slika koja vam, ipak, potpuno ne odgovara. Zbog toga vaš partner može posumnjati u varanje, a oko neke osobe na poslu može nastati skandal.

 

Crni Mesec ili Lilit utiče na naše najdublje porive
Crni Mesec ili Lilit utiče na naše najdublje porivefoto: Shutterstock / Ironika

 

Ribe

 

Crni Mesec će se kretati kroz vaš sektor strahova i kompleksa, stvarajući lažne „nevolje“ i stavove. Na primer, možete početi da se plašite da uzmete novac od svog partnera ili da se oslanjate na pomoć drugih. Kao da postoji nešto što može da vam naškodi i ne treba da pokazujete svoje pravo lice, posebno kada se osećate ranjivo.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker