ASTRO PROGNOZE

Koridor pomračenja: 3 horoskopska znaka doživeće nagle promene u odnosima (od 18. septembra do 2. oktobra)

0

Koridor pomračenja donosi velike promene u drugoj polovini septembra i početkom oktobra za tri znaka horoskopa.

Da li će i na vas uticati koridor pomračenja?
Da li će i na vas uticati koridor pomračenja?foto: maxtimofeev/Shutterstock

Grandiozno karmičko pomračenje u znaku Riba promeniće živote mnogih, a posebnu promenu donosi i na nivou finansija, i na nivou ljubavi... Univerzum će se  fokusirati na određene znakove Zodijaka po pitanju naglih i važnih promena,  a to će se odnositi i na 2025. godinu.

 

Ovan

 

Koridor pomračenja utiče na vaš sektor odnosa i upravo u njemu će se 2. oktobra desiti mlad mesec i pomračenje Sunca! Kao da sama karma može dovesti osobu ili nove okolnosti u vaš život i u već postojeću zajednicu da reši vašu sudbinu. U ovom slučaju, moraćete da naučite da birate one odnose koji vam zaista donose sreću, a da ne ostavljate za sobom misli ili bilo kakvu negativnost iznutra.

Na primer, 2. oktobra, ćete možda imati predlog za zajednicu koja ne počiva na zdravom temelju, na primer sa udatom/oženjenom osobom ili osobom koja vas može podsetiti na vašu prošlu vezu.

 

Devica

 

Pomračenje u Ribama 18. septembra dešava se u vašem sektoru veza, što obećava završetak važnog ciklusa u ljubavi i zajednici. Na primer, vi i vaš partner možete odlučiti da napravite ozbiljnu promenu (brak, razvod, rođenje deteta) ili će doći do velikog napretka u vezi koju ste možda započeli u martu 2024. 

 

Inače, ovo pomračenje i sam koridor pomračenja do 2. oktobra biće logično povezani sa događajima koji će se odigrati na proleće 2025. godine. Stoga pažljivo posmatrajte šta se dešava u vašoj zajednici u ljubavi ili poslu, jer situacija može na kraju uticati na vašu sledeću godinu

 

Pomračenje donosi nagle promene za Ovna, Devicu i Vagu
Pomračenje donosi nagle promene za Ovna, Devicu i Vagufoto: Romolo Tavani/Shutterstock

Vaga

 

Koridor pomračenja utiče na osu vaše veze, a sve najzanimljivije stvari mogu da se dese i posle, posebno na vatreni pun mesec u Ovnu, koji će nastupiti 17. oktobra. Zanimljivo je da će ovog dana dispozitor događaja Mars biti na najvišoj tački natalne karte. Za mnoge Vage, donošenje odluka je verovatno povezano sa temom ljubavi,brakom, razvodom ili sudbonosnim događajem u životu vašeg supružnika.Na primer, unapređenje, otpuštanje, promena statusa, titule... Kao rezultat toga, vaš odnos može dramatično da se promeni.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

 

makonda-tracker