astro saveti

5 saveta kako da privučete i zadržite muškarca Vagu

0

Ako volite muškarca koji je u horoskopu Vaga, ovi saveti astrologa će vam pomoći da mu se uvučete pod kožu.

Kako ćete najlakše privući muškarca koji je u horoskopu Vaga?
Kako ćete najlakše privući muškarca koji je u horoskopu Vaga?foto: alphaspirit.it/Shutterstock

Venera, vladajuća planeta Vage, ima snažan uticaj na njih. Takvi ljudi cene estetiku i lepotu, a njihov govor je kao med za uši. U odnosima muškarac Vaga voli da izvodi „viteška“ dela i zna kako da lepo pazi na svog saputnika.

 

Muškarac Vaga je i miran i razigran. Voli da kombinuje neskladne stvari i pronađe ravnotežu. Na primer, on može biti najvredniji i najproduktivniji čovek u timu tokom cele radne nedelje, ali vikendom se pretvara u kralja žurki. Inače, obavezno pitajte Vagu o njihovim omiljenim mestima, jer su te preporuke apsolutno kvalitetne.

 

Od njega od prvog susreta ne treba očekivati odlučnu akciju. Čoveku vazdušne stihije treba vremena da za sebe donese konačnu odluku.

 

Ovih 5 saveta će vam pomoći da mu se uvučete ravno u srce.

 

1. Ne žurite.

 

Vage nikada ne žure da donose odluke. Oni treba da izvagaju prednosti i nedostatke, razmotre sve moguće ishode događaja. Ako ste predstavnik elementa zemlje, onda će vam ovaj pristup biti blizak! Nemojte ga požurivati, dajte mu priliku da sam donese odluku. Samo tako će biti siguran da radi pravu stvar.

 

2. Preuzmite vodeću ulogu u porodičnim stvarima.

 

Muškarac Vaga će biti zahvalan devojci koja se ispostavi da može da donosi odluke za oboje. U isto vreme, muškarcu Vagi ne smeta da pomaže u kući! Ne morate sve sami. Podelite obaveze tako da muškarac Vaga ne mora da se bavi procesom donošenja odluka. Na primer, možete direktno da ga zamolite da opere sudove ili spremi hranu.

 

Muškarcu Vagi će prijati ako na sebe preuzmete donošenje odluka
Muškarcu Vagi će prijati ako na sebe preuzmete donošenje odlukafoto: Shutterstock/P Stock

3. Čitajte mu misli.

 

Čovek kojim vlada Venera provodi mnogo vremena u svojoj glavi. Ako možete da oživite neverovatne slike iz njegove glave, onda će vas muškarac Vaga nositi u srcu do kraja života!Na šta obraća pažnju? Kakve komplimente daje? Šta on pretražuje na internetu? Budite detektiv i saznajte njegove misli pre nego što ih izgovori!

 

4. Slušajte ga.

 

Pažljiva Vaga može da „testira situaciju“ pre nego što preduzme akciju. Obavezno obratite pažnju na njegova „čisto teorijska” pitanja! Odgovorite na njih iskreno i uverite se da vaš partner razume vašu poentu. Na primer, ako ste se šalili u grupi da još niste spremni za porodicu, onda će muškarac Vaga to sigurno čuti i izvući svoje zaključke. Trenutno možda ne razume da je to bila šala, pa je bolje da to odmah naglasite.

 

5. Ne osuđujte ga

 

Muškarac Vaga je po prirodi veoma nežna i diplomatska osoba. U vezi može biti kao otvorena knjiga. Znaćete sve što se dešava u njegovom srcu. Cenite ovu otvorenost! Muškarac Vaga neće moći da preživi ako mu saputnica zameri na osetljivosti i „ženstvenosti“

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

 

makonda-tracker