za svaki horoskopski znak

Beli Mesec u natalnoj karti: Predviđa katastrofu ili sreću koja vas čeka u životu po datumu rođenja & karmi iz prošlosti

0

Šta znači Beli Mesec za vaš horoskopski znak u natalnoj karti i kako utiče na sudbinu svake osobe?

Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?
Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?foto: Shutterstock / jakkapan

Strelac

 

Ako je Selena u Strelcu, to ukazuje da je vaša porodica imala mudre i verujuće pretke. Oni su bili stubovi društva.

 

Da biste se razvijali svetlim putem, važno je proširiti svoje vidike, apsorbovati kulturu i duhovne vrednosti. Predodređeni ste da branite moralna načela, kulturu i religiju u životu svakog čoveka. Ne samo da cenite ove principe, već i nastojite da ih proširite.

 

Jarac

 

Beli Mesec koji se nalazi u Jarcu sugeriše da su vaši preci imali razvijen osećaj dužnosti. Oni nisu bežali od teškog rada i davali su sve od sebe da budu od koristi celom čovečanstvu. Preneli su vam ove osobine, podstičući vas da razmišljate ne samo o sopstvenoj sreći.

 

Rad kroz Beli Mesec u Jarcu ukazuje da imate povoljnu karmu. Zaslužili ste ga trudom, navikom da držite reč i striktno ispunjavate svoje obaveze.

 

 

Vodolija

 

Beli Mesec u Vodoliji zauzima jaku poziciju, što znači da su u vašoj porodici postojali altruisti i inovatori koji su iskreno pokušali da transformišu našu stvarnost na bolje. Oni bi mogli da dele ove kvalitete sa vama.

 

Predodređeni ste da budete učitelj. Morate stvoriti nešto izuzetno važno i vredno što će pomoći celom čovečanstvu. 

 

Ribe

 

Ako je vaš Beli Mesec u Ribama, to ukazuje da imate karmičku milost. U prošlim inkarnacijama, bili ste uključeni u dobrotvorne svrhe, pomažući onima kojima je potrebna.

 

Za vašu dobrotu, univerzum će vam podariti veliku mudrost i moćnu intuiciju koja će vam pomoći da postignete uspeh u svim oblastima života.

 

Selenina pozicija u vašoj natalnoj karti je prilika da dobijete zasluženu nagradu za svoja dobra dela. Pomaže vam da izbegnete iskušenja i greške, usmeravajući vas na pravi put, piše wday.ru.

makonda-tracker