za svaki horoskopski znak

Beli Mesec u natalnoj karti: Predviđa katastrofu ili sreću koja vas čeka u životu po datumu rođenja & karmi iz prošlosti

0

Šta znači Beli Mesec za vaš horoskopski znak u natalnoj karti i kako utiče na sudbinu svake osobe?

Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?
Šta znači Beli Mesec u natalnoj karti svakog znaka?foto: Shutterstock / jakkapan

Lav

 

Ako je vaš Beli Mesec u Lavu, to sugeriše da ste u prošlom životu najverovatnije radili u dobrotvorne svrhe, pomagali ambicioznim kreativnim ljudima novcem i sponzorisali naučne ekspedicije. 

 

Da biste poboljšali svoju karmu, morate razviti svoju individualnost. Imate mnogo talenata, pa ih razvijajte, pokažite i koristite samo za dobrobit ljudi.

 

Devica

 

Ako je vaš Beli Mesec u Devici prema vašem horoskopu i natalnoj karti, to ukazuje da su vaši preci bili vredni i skromni ljudi, a ove osobine karaktera su prenete i na vas. 

 

Da biste se razvijali svetlim putem, imate mnogo važnih želja, a treba imati kontrolu u svemu tome. Takođe, stalno trenirajte svoj um, razvijajte svoju moć zapažanja i ne izbegavajte svoju dužnost.

 

Vaga

 

Ako je vaš Beli Mesec u Vagi, to sugeriše da je u vašoj porodici postojao neko ko je bio nepokolebljiv i pravičan sudija. Ovaj čovek se borio za prava uvređenih i mogao je da osudi krivca, bez obzira na njegov društveni status. Bio je tretiran sa velikim poštovanjem

 

Da biste prevazišli negativ Belog Meseca u Vagi, morate razumeti svoje karmičke karakteristike. Vi ste rođeni mirotvorac. Vaš glavni zadatak je da podržavate principe pravde i borite se za harmoniju u svetu.

 

Škorpija

 

Ako je vaša Selena u Škorpiji, onda stalno morate da birate izmeđ svetlosti i tame. Trudite se da se borite za dobra dela i promene na bolje. U prošlim inkarnacijama, morali ste se boriti protiv mračnih sila.

 

Beli Mesec u Škorpiji sugeriše da ste uspeli da se nosite sa iskušenjem, pa sada imate neverovatnu sposobnost da lako materijalizujete svoje želje, namere i ideje. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker