astro prognoze

Ne samo burne romanse — na pragu ste ozbiljne veze! 3 znaka kojima mlad mesec u Devici nosi pravu ljubav (3. septembra)

0

Početkom septembra upravo ova 3 horoskopska znaka očekuju novi sudbonosni susreti i odnosi koji imaju perspektivu i budućnost.

Ko može da očekuje ljubav tokom mladog meseca u Devici?
Ko može da očekuje ljubav tokom mladog meseca u Devici?foto: rangizzz/Shutterstock

Mlad mesec u Devici nas očekuje 3. septembra 2024. godine. Energija zemaljskog znaka je usmerena na uspostavljanje reda u životu kroz racionalnu analizu trenutne situacije. Na primer, ako u vašem privatnom životu već dugo nije bilo novih ljudi, moraćete da se zapitate: „Koje prepreke imam na putu da upoznam svoju ljubav?“

 

Budite pažljivi prema novim poznanstvima tokom mladog meseca. Čak i one veze koje se u početku mogu činiti neperspektivnim mogu posle vremena zablistati novim bojama. Ne bi trebalo da očekujete burne romanse; umesto toga, postojaće prilika za stvaranje jakih i dugoročnih veza

 

I mada će mnogi imati priliku da promene život početkom septembra, upravo ova 3 znaka će najverovatnije pronaći ljubav na mlad mesec u Devici!

 

Bik

 

Usamljeni Bik bi trebalo da se pripremi za sudbonosni sastanak početkom septembra. Mlad mesec u Devici će uticati na vaš sektor ljubavi, kreativnosti i dece. Svoju ljubav možete sresti na onim mestima gde ljudi pokazuju sebe i svoje kvalitete: u raznim klubovima ili kursevima, a moguće je upoznavanje i u biblioteci. Budite spremni na to da vam novi sastanak neće dati leptire u stomaku. Umesto toga, pored osobe ćete osetiti udobnost i toplinu – kao da je poznajete ceo život.

 

Vaga

 

Mlad mesec u Devici će uticati na vaš sektor društvenih odnosa. Obavezno pobliže pogledajte svoj krug prijatelja! Možda ćete otkriti osobu kojoj je definitivno stalo do vas, ali koja se predugo plaši da prizna i da se pojavi. U istom periodu, crni mesec Lilit i Venera biće u vašem horoskopskom znaku. Ljubav i veze su nešto o čemu ne možete prestati da razmišljate. Moguće je primati "poruke iz univerzuma" kroz snove ili nasumične misli u neočekivanom trenutku. Možda radite svoj posao kada vam se u glavi iznenada pojavi misao o određenoj osobi. Obavezno slušajte ove znakove! Oni će vas voditi ka odnosima za koje ste spremni u ovom trenutku.

 

Energija mladog meseca donosi ljubav za tri znaka horoskopa, i to ne prolaznu romansu, već dugoročne i ozbiljne odnose
Energija mladog meseca donosi ljubav za tri znaka horoskopa, i to ne prolaznu romansu, već dugoročne i ozbiljne odnosefoto: eamesBot/Shutterstock

 

Ribe


Ribe, u poslednje vreme ste fokusirani na samorazvoj. Vreme je za promenu! Mlad mesec u Devici će proći kroz 7. polje, povezano sa dugogodišnjim partnerstvom i brakom. Štaviše, u vašem znaku biće i Saturn, svojevrsni pokrovitelj dugoročnih veza! Dozvolite sebi da uživate u radosti zdrave i snažne veze. Osoba koja vam se pojavi tokom ovog perioda doći će sa ozbiljnim namerama, pišw wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker