ASTROLOŠKE PROGNOZE

Stiže nam Mars u Raku 4. septembra, a evo kako će uticati na sve znakove horoskopa do 19. aprila 2025.

0

Počinje tranzit Marsa, koji će mnogima doneti sudbonosne promene, i to sve do aprila 2025. godine za svaki horoskopski znak.

Šta vam donosi ciklus Marsa u Raku do 2025. godine?
Šta vam donosi ciklus Marsa u Raku do 2025. godine?foto: Ironika/Shutterstock

Lav

 

Mars može doneti muški uticaj u vaš život, a ova veza može biti tajna. Takođe, za mnoge Lavove je verovatno da će izgubiti višak kilograma.

 

Devica

 

Mars će vam doneti izgled muškog prijatelja koji može u velikoj meri uticati na vas; sekstil od Marsa do vašeg Sunca učiniće vas društveno aktivnijom i samopouzdanijom osobom. Takođe ćete postati deo više događaja, možda sportskih.

 

Vaga

 

Mars će vam doneti energiju za dostignuća u karijeri, želećete da uspete u svojoj profesiji, dobijete važnu titulu ili status. Verovatno je da može doći do promena povezanih sa uticajem vašeg partnera (razvod, venčanje).

 

 

Škorpija

 

Mars će vas učiniti aktivnijim u pitanjima putovanja, kao i širenja pogleda na svet ; možete sami da preuzmete obuku, a možda ćete imati i učitelja, mentora. Najverovatnije je da bi rad mogao da bude međunarodni.

 

Strelac

 

Mars može da vam donese ljubavnika – strastvenu, emotivnu osobu sa kojom ćete imati impulsivnu, senzualnu vezu. Kao da doživljavate nivo intimnosti koji nikada ranije niste imali. Porodičnom Strelcu, Mars će doneti renoviranje kuće, transformacije u pitanjima dece i prateću krizu.

 

Jarac

 

Mars će vam doneti vatrenog obožavaoca koji će vas promeniti; za ženu je ovo moguća tajna romansa koja će u potpunosti usmeriti njenu pažnju na svog partnera. Muškarcu Jarcu Mars može da donese i protivnika, u konkurenciji sa kojim može da postane najbolja verzija sebe.

 

Očekuju vas promene na planu ljubavi, finansija, brige o sebi...
Očekuju vas promene na planu ljubavi, finansija, brige o sebi...foto: Volodymyr TVERDOKHLIB/Shutterstock

 

Vodolija

 

Mars će vas naterati da vodite računa o svom zdravlju i načinu života – više sporta, discipline i pravilne ishrane mogu da naprave veliku razliku u vašem izgledu. Verovatno je da se na poslu može pojaviti više problema koji će morati da se rutinski rešavaju svakog dana.

 

Ribe

 

Mars može umnogome da promeni vaš lični život – strast i emocionalna uključenost u vezu sa nekim strastvenim partnerom učiniće da mnogo promenite izgled. Za porodične Ribe je verovatno povećanje aktivnosti dece do aprila 2025. godine, mnogo energije će biti uloženo u brigu o njima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker