ASTROLOŠKE PROGNOZE

Stiže nam Mars u Raku 4. septembra, a evo kako će uticati na sve znakove horoskopa do 19. aprila 2025.

0

Počinje tranzit Marsa, koji će mnogima doneti sudbonosne promene, i to sve do aprila 2025. godine za svaki horoskopski znak.

Šta vam donosi ciklus Marsa u Raku do 2025. godine?
Šta vam donosi ciklus Marsa u Raku do 2025. godine?foto: Ironika/Shutterstock

Dvogodišnji ciklusi Marsa su najvažniji sa stanovišta formiranja i realizacije naših ciljeva, jer je u astrologiji ova planeta zadužena za snagu volje, odlučnost i ostvarenje naših planova. Pre dve godine počeo je novi ciklus Marsa u znaku Blizanaca, koji je mnogima doneo početak novog obrazovanja, kao i premeštanje i obradu važnih dokumenata, dobijanje licenci i sertifikata...

 

Od septembra 2024. ulazimo u novi Marsov ciklus, koji počinje u znaku Raka – do 19. aprila 2025. nateraće nas da preispitamo pitanja mesta stanovanja, ishrane i odnosa sa partnerima.... 2024. je Mars takođe dispozitor (predajnik) energije Čvora ​​buduće karme u Ovnu.

 

To mu daje funkciju da odredi puteve i situacije kroz koje treba da proživimo i putanju razvoja koja će nam doneti karmički važno iskustvo.

 

U jesen i decembar 2024. svi tranziti i aspekti Marsa su neverovatno važni. Knjiga sudbine svake osobe biće popunjena zahvaljujući okretima Marsa, a za žene je ovo posebno važno. Dakle, ako u septembru upoznate muškarca, a on na kraju postane vaš prijatelj, ljubavnik ili partner, znajte da vam ga je specijalno poslao univerzum!

 

Kako će Mars uticati na različite znakove Zodijaka?

 

Ovan

 

Mars će vas primorati da se pozabavite pitanjem porodice i mesta stanovanja. U porodici ćete sve promene inicirati vi.

 

Bik

 

Usavršićete neku veštinu koja vam je važna i možda ćete morati da se krećete nekoliko puta na isto mesto. Takođe je verovatno da će doći do promena u vezi sa vašim automobilom. Za mnoge Bikove, Mars može doneti važna dokumenta. Verovatne su svađe sa rođacima.

 

Mars u Raku menja život mnogim znakovima horoskopa do 2025.
Mars u Raku menja život mnogim znakovima horoskopa do 2025.foto: Shutterstock / Ironika

 

Blizanci

 

Mars će vas naterati da učinite više da zaradite novac, da bukvalno svu snagu uložite u jačanje finansijskog momenta. Takođe je verovatno da ćete aktivno raditi na ishrani, odnosno njenom poboljšanju.

 

Rak

 

Mars će vam doneti istrajnost, smelost i učiniće postizanje cilja u karijeri fiksnom idejom. Takođe možete znatno poboljšati kvalitet svog tela i izgleda, a fizička aktivnost će se povećati.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker