srećnici

Zadiviće šefove, a novčanici - pucaće od para: Ova 2 znaka Zodijaka čeka veliki karijerni uspeh u septembru

0

Zagazili smo lagano u prve septembarske dane. Trud i dugogodišnji rad će se konačno pojedincima isplatiti 

DVA ZNAKA ZODIJAKA ČEKA VELIKA SREĆA TOKOM SEPTEMBRA
DVA ZNAKA ZODIJAKA ČEKA VELIKA SREĆA TOKOM SEPTEMBRA foto: Image navi - Sozaijiten / Alamy / Alamy / Profimedia

Septembar je stigao, a sa njim i nove velike astrološke prognoze. I dok će neki znakovi morati da ulažu ogroman napor da isplivaju iz svih obaveza koje ih prate od početka leta, drugi će imati tu sreću da njihov trud konačno pronađe put do uspeha.

 

Evo koja dva horoskopska znaka će konačno doći do izražaja i kome će se mukotrpan trud i rad konačno isplatiti. 

Ovan 

 

Karijerne ambicije Ovnova će u septembru biti velike zbog povoljnog uticaja Marsa u njihovoj kući karijere. U isto vreme važno je izbegavati preteranu agresiju prema drugima, jer može da dođe do ozbiljnih konflikata.

 

Ovan će biti zadovoljan i svojim ličnim životom, a posebno iznenađenje čeka ih krajem meseca u vidu ogromnog novčanog dobitka, zbog kojeg će dugo biti rasterećeni.

OVAN I STRELAC ĆE DOŽIVETI VELIKU USPEH U SEPTEMBRU
OVAN I STRELAC ĆE DOŽIVETI VELIKU USPEH U SEPTEMBRUfoto: Shutterstrock / Luis Molinero

Strelac 

 

Karijera i društveni status će Strelcima doći u prvi plan u septembru, pošto će njihovu kuću karijere aktivirati planete.

 

Strelac može da preduzme hrabre korake u svojim profesionalnim aktivnostima. Istovremeno, astrolozi preporučuju Strelcu da bude pažljiviji i da čita i ona skrivena, sitna slova.

 

Zahvaljujući tome, postoji velika verovatnoća da dobijete priznanje od strane nadređenih i da izbegnete greške. Kao nagradu možete dobiti bonus ili neku sumu novca koja će i te kako uticati na poboljšanje vašeg kućnog budžeta.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

 

makonda-tracker