ZVEZDE OTKRIVAJU

Ceo vikend će "jahati" na talasu sreće: 3 znaka Zodijaka će 31. avgusta i 1. septembra uživati kao nikad do sada

0

Ovaj vikend - 31. avgust i 1. septembar - idealno je vreme za opuštanje

foto: Shutterstock / Look Studio
foto: Shutterstock / Look Studio

Astrolozi upozoravaju da ovi dani nisu dobri za akcije, već da je bolje da ih iskoristite da povratite snagu, kako fizičku tako i mentalnu. 

 

U subotu, 31. avgusta, Mesec će nam obezbediti mnogo energije, kojom se, međutim, mora štedljivo i mudro upravljati. Moguće je – i potrebno! - baviti se svakodnevnim poslovima, kućnim poslovima i posvetiti maksimalnu pažnju najmilijima: voljenima i rođacima - posebno starima i deci.

 

Poklanjajući im pažnju koja im je potrebna, zauzvrat možemo dobiti vredne savete koji su nam trenutno posebno potrebni.

Nedelja, 1. septembar je najčistiji i najsvetliji dan u celom lunarnom mesecu: njegova energija pozitivno utiče na našu psihu, ali je, kao i svaka dobra stvar, prilično slaba i potrebna joj je podrška.

 

I još više, to se kategorički ne može uništiti, a to se danas može učiniti bilo kakvom grubom akcijom, grubom rečju, neljubaznom mišlju - sve se to mora izbeći.

 

Evo koja tri znaka će uživati u sreći tokom ovog vikenda. 

 

Blizanci


Blizanci, koji su u poslednje vreme dosta radili, što je bilo neobično za ovaj - ne najvredniji znak - u potpunosti su zaslužili odmor ne na par dana, već na najmanje nedelju dana. Ovih dana imaće priliku da provedu vreme tamo gde su dugo sanjali da odu. Osim toga, moći će da kombinuju putovanje u prestižno odmaralište sa omiljenom razonodom - šopingom.

 

BLIZANCI ĆE UŽIVATI OVOG VIKENDA
BLIZANCI ĆE UŽIVATI OVOG VIKENDAfoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Devica


Device mogu da primaju pozive od ljudi sa kojima su nekada dugo bile povezane - na primer, zajedno su studirale ili radile. Od tada su se izgubili iz vida, ali nisu zaboravili da su se nekada poznavali. Sada će predstavnici znaka moći ne samo da komuniciraju sa njima, sećajući se prošlosti - vremena koja sada izgledaju divno - već i da od njih dobiju zanimljivu - i profitabilnu - profesionalnu ponudu.

 

Riba


Ribe su možda jedini horoskopski znak koji u ovom trenutku može da radi. Oni će moći da ožive svaki poduhvat o kome su dugo razmišljali, a još nisu znali na koji način da mu pristupe. Ovi dani su povoljni za izradu poslovnih planova, poslovnih dogovora, postavljanje profesionalnih ciljeva, kao i za razvijanje taktika i strategija za njihovo postizanje.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije 

 

 

makonda-tracker