astro

Šta treba uraditi kad se završi retrogradni Merkur? Saveti za sve znake Zodijaka za uspeh i napredak (od 29. avgusta)

0

Konačno je tu slatko olakšanje! Retrogradni Merkur je završen 28. avgusta, a sad treba uraditi nešto kako bismo se potpuno otrgli njegovog uticaja

SAVETI ZA KRAJ RETROGRADNOG MERKURA
SAVETI ZA KRAJ RETROGRADNOG MERKURAfoto: Shutterstock / Kaspars Grinvalds

Period retrogradnosti je iza nas, došlo je vreme da se pregrupišete i ponovo pokrenete svoje planove.  Hronična pogrešna komunikacija ustupa mesto jasnoći u četvrtak, 28. avgusta, jer tada smo ispratili retrogradni Merkur.

 

Posle tri nedelje šifrovanih signala, ljudi ponovo počinju da se vide oči u oči.


Šta učiniti kada se retrogradni Merkur završi?


Dok je Merkur išao unazad kroz Devicu (5-14. avgust) i vatreni Lav (14-28. avgust), možda ste iskusili duboke napade samorefleksije—i neke agresivne burne nesporazume sa ljudima u svom životu.

Ako ste izgubili živce sa onima koje volite, prestanite da se pravdate. Naravno, možda su prekoračili vaše granice. Ali sada, dok Merkur koriguje kurs, možete da vidite bolje, jer vas je prošla ljutnja zbog loših postupaka. Popravite se, ne koristite izgovore.

 

Posle 28. avgusta, živahna planeta napreduje do 25. novembra. Zatim prelazi u svoju poslednju retrogradnost u godini, prateći Strelca do 15. decembra. 

Ovan - Izađite iz sapunice

 

Od 5. avgusta Merkur je bio retrogradan u Devici i vašem petom polju. Bivši se možda ponovo pojavio, boreći se za još jednu šansu. Ili je neka prošla drama možda ponovo buknula, komplikujući stvari tragom nesporazuma. Jeste li iscrpljeni? 28. avgusta, retrogradni Merkur je završen, a planeta nastavlja direktno (napred) kretanje. Možete izaći iz ove sapunice, nadamo se nepovređeni, i prestati da raspaljujete plamen svih ovih uzavrelih emocija. Vreme je da vratimo ljubav...i usijano zavođenje.

 

Bik - Dajte prostor odnosima

 

Od kada je komunikaciona planeta Merkur 5. avgusta postala retrogradna, neke od vaših najbližih veza su pune trenja. Čak ni najiskrenije izvinjenje ne bi moglo da vrati stvari na pravi put. Ali, ne očajavajte, od 28. avgusta, skandal, intrige i svađe će se završiti, jer se Merkur vraća u direktno (napred) kretanje. Kada se retrogradni Merkur završi, dajte vašim vezama malo više prostora, a zatim za nedelju dana ponovo pokušajte da se popravite.

Blizanci - Umrežite se

 

Šta reći? Komunikator Merkur, vaš kosmički negovatelj, proveo je poslednje tri nedelje u retrogradnom kretanju kroz vašu treću kuću, bacivši vaše razgovore, tehnologiju i planove za putovanje u haos. Sa druge strane, možda ste se ponovo povezali sa starim prijateljem ili zalečili rascep sa bratom ili sestrom. 28. avgusta, Merkur ponovo napreduje, uklanjajući nesporazume i kvarove u vašim najbolje pripremljenim planovima. Iako je bilo zabavno ponovo se okupljati sa starim prijateljima, takođe je bezbedno ponovo se družiti kada se retrogradni Merkur završi. 

 

Rak - Napravite taj dogovor

 

Saradnja i kompromis...šta je to? Sa retrogradnim Merkurom od 5. avgusta, slaganje oko najsitnijih detalja predstavljalo je frustraciju. A kada se planeta glasnika vratila u vašu finansijsku drugu kuću 14. avgusta, budžeti su propali, možda zahvaljujući nekoliko neočekivanih troškova. Napetost i pogrešna komunikacija sa klijentima i saradnicima su takođe možda rasplamsali tokom ovog nezgodnog tranzita. Kada se retrogradni Merkur završi 28. avgusta, Merkur koriguje kurs, vraćajući jasnoću vašem novčanom toku i razgovorima. Idi i napravi taj dogovor! Ponovo će se pokrenuti i zaustavljena prijava za posao ili pregovori sa klijentom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker