SPREMITE SE

Šta nam Pavel Globa predviđa u narednih 7 dana? Detaljni NEDELJNI HOROSKOP ruskog astrologa od 2. do 8. septembra

0

Ova nedelja preti da bude teška i nepredvidiva, ali svako može da se nosi sa problemima prateći uputstva jednog od najboljih stručnjaka u ovoj oblasti.

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Shutterstock / Billion Photos

Pavel Globa i ove nedelje donosi nova astrološka predviđanja, a glavni savet ove nedelje za sve nas je jednostavan – treba da budete pažljiviji prema malim stvarima.

 

Sve što se dešava sada imaće neverovatno snažan uticaj na našu budućnost. Otpornost na stres, uprkos povoljnoj lokaciji većine planeta, i dalje će biti najvažniji kvalitet za sve znake zodijaka.

Ovan


Ovan počinje vreme aktivnosti u sferama ljubavi i posla. Mnogi finansijski koraci će biti iznuđeni, pa je preporučljivo okruženje učiniti što pogodnijim za rad i intelektualnu aktivnost. Morate da uvedete red na svom radnom mestu i kući. U ljubavnoj sferi počinje period velikog uspeha. Za vikend morate biti aktivniji da ne biste propustili sreću.

 

Bik


Bik će imati dinamičnu nedelju. Najpozitivniji dani u nedelji su ponedeljak i utorak. U ovom trenutku morate biti što hrabriji i odlučniji u svemu. Dobar rad zahteva dobar odmor. Romantični sastanci i flert će takođe biti pozitivni. Nemojte se plašiti da budete u centru pažnje. Može doći do manjih finansijskih gubitaka i poteškoća u komunikaciji, ali će se oni lako prevazići.

Blizanci


Preuređivanje nameštaja i čišćenje pomoći će Blizancima da uspostave harmoniju u svojim životima. Kuća će postati najbolje mesto za odmor, rad, intelektualnu aktivnost, ljubav. Noćna svetila će Blizancima dati puno snage i sreće. Astrolog snažno preporučuje da obuzdate svoje emocije, manje psujete i provodite više vremena nasamo sa voljenim osobama. Period je savršen za dugoročno planiranje i početak važnih stvari.

 

Rak


Ovo će biti odlično vreme za promenu posla, okončanje starih ili početak novih veza, za avanturu, flert i svetle emocije. Vredi posvetiti svoje slobodno vreme zabavi i pozitivnim iskustvima. Tamo gde je istrajnost nemoćna, Rakovi će biti spaseni sposobnošću da rešavaju probleme lukavo i pametno. Na primer, možete isprobati ovaj model ponašanja u finansijskim stvarima, ali je bolje da pazite da ne izgubite saveznike.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker