ima ogromnu moć

Menjaju se i oni i okolnosti: 4 znaka kojima bi MLAD MESEC U BLIZANCIMA mogao da okrene život naglavačke (od 18. juna)

0

Pripadnici ovih horoskopskih znakova mogli bi dosta da se raduju u narednom periodu ako mudro odigraju

Mlad mesec će od 18. juna biti u znaku BLizanaca
Mlad mesec će od 18. juna biti u znaku BLizanacafoto: Zolotarevs/Shutterstock

Naša lunarna životna saga vrhunac obično dostiže u fazama mladog i punog meseca. I dok teatralnost punog meseca obično biva veliki klimaks kome smo se nadali, nenaglašeni mladi mesec podstiče novi početak, novu priču i otvara nova vrata.


Ukoliko usmerite energiju koju pruža mladi mesec u nešto što vam znači – posao, odnose s drugima ili lični razvoj – verovatnoće da ćete postići uspeh još su bolje!


Od 18. juna, čeka nas mlad mesec u Blizancima. Ovaj mlad mesec mogao bi značajno da utiče na svaki znak, a odigraće se na 26. stepenu. Šta to znači? 

 

Ako ste proteklih godinu dana ranili na sebi, usavršavali se, sticali znanja i išli na neke obuke, ovaj period biće sjajna prilika da pokažete šta znate, šta ste naučili i za šta ste sve sposobni. Najvažnije je da ostanete pribrani i ne odustajete od svojih ciljeva kada se pojavi prva prepreka.

 

Mlad mesec se u astrologiji vezuje za novi početak
Mlad mesec se u astrologiji vezuje za novi početakfoto: Shutterstock/Alexandr Belous

Ovo su dani samorealizacije, posebno ako ste u poslednje vreme više bili fokusirani na materijalno, a očekujte i da ćete biti uspešniji u komunikaciji nego inače. Time ćete se lakše povezati s drugima, a posebno je ovo dobra prilika za one koji se nadaju da će ući u novu ljubavnu vezu.


Ipak, pripadnici četiri horoskopska znaka najsnažnije će osetiti uticaj mladog meseca u Blizancima.

 

  • Blizanci


Budući da je mlad mesec u vašem polju, vi ste pod svetlom reflektora!

 

Podstaknuti vatrom mladog meseca u prvoj kući, možete očekivati neku metamorfozu, značajan lični napredak, a u nekim situacijama nećete moći da se prepoznate – bićete hrabriji i preduzeti inicijativu.

 

  • Devica


Ovaj mlad mesec pogađa vašu četvrtu kuću ličnih poslova, pa ćete možda razmišljati o svom osećaju sigurnosti i pripadnosti više nego ranije, Device.


Ovo je dobar trenutak za neku "kućnu transformaciju", u vidu preseljenja, renoviranja, velikog spremanja, menjanja rasporeda nameštaja... Šta god da preduzmete, planete kažu – prijaće vam!

 

Mlad mesec će od 18. juna biti u znaku BLizanaca
Mlad mesec će od 18. juna biti u znaku BLizanacafoto: Natali.Gats/Shutterstock
  • Strelac


Naredni mlad mesec mogao bi da donese promene u vašim odnosima s drugima.


To podstiče novo razumevanje reciprociteta, podstičući vas da poboljšate svoje veze, analizirate temeljno odnose i prepoznate ko su ključni igrači u vašem životu.

 

  • Ribe


Vi ste mnogima glavna tema tokom mladog meseca u Blizancima, drage Ribe.


On daje energiju vašoj 10. kući imidža, postavljajući vas na pozornicu i privlačeći slavu i priznanja. Ovaj period može da pokrene značajan napredak u vašoj karijeri i doturi vam merdevine za put do uspeha. Iskoristite ih!

 

 

makonda-tracker