astro prognoza

Ovih 5 znakova Zodijaka smatraju se mentalno nadmoćnijim u odnosu na preostalih 7 – otkrijte zbog čega je to tako

0

Ne nose se svi sa neugodnim situacijama na isti način.

Kako se vi borite sa tuđom negativom?
Kako se vi borite sa tuđom negativom?foto: New Africa/Shutterstock

U svetu u kome negativna energija i mržnja ponekad mogu izgledati neodoljivi, neki ljudi imaju izuzetnu sposobnost da se uzdignu iznad nje, ostajući netaknuti i neustrašivi.

 

Ovo može biti posledica snažnog unutrašnjeg fokusa, pozitivnog načina razmišljanja ili jednostavno sklonosti da se negativnost potpuno ignoriše.

 

Određeni horoskopski znaci su prirodno skloniji da budu neutralni prema mržnji, birajući da se usredsrede na sopstveni put i prioritete umesto da se zaglave u negativnosti drugih.

 

1. Strelac – optimistični istraživač

 

Strelčevi imaju posebnu energiju
Strelčevi imaju posebnu energijufoto: Shutterstock/Dzhulbee

Strelčevi su poznati po svom optimističnom stavu i pozitivnom pogledu na život. Po prirodi teže ka vedrom sagledavanju svega, a kada su okruženi negativnošću često pribegavaju putovanjima i novim avanturama kako bi otklonili sve što je u suprotnosti sa njihovom optimističnom aurom. Nisu zlopamtila i sve što žele jeste da se reše svake vrste negativnosti na što brži mogući način.

 

2. Vodolija – otkačeni idealista

 

Vodolije nose neobičnu energiju koja se razlikuje od drugih
Vodolije nose neobičnu energiju koja se razlikuje od drugihfoto: Ironika/Shutterstock

Vodolije imaju običaj da se u potpunosti odvoje iz sveta stvarnosti i pređu u neki svoj, unutrašnji i idealizovani svet. To im omogućava da se odvoje od tuđih emocija i jakih spoljašnjih uticaja, te da zaštite sopstvena osećanja. Vodolije imaju tendenciju da ignorišu tuđu mržnju i negativu jer je bavljenje tim stvarima ispod njihovog intelektualnog nivoa i to smatraju prevaziđenim.

 

3. Blizanci – prilagodljivi društveni leptirići

 

Blizanci su društveni leptirići Zodijaka
Blizanci su društveni leptirići Zodijakafoto: Marek Tyczyński / Panthermedia / Profimedia

Osobe rođene u ovom znaku po prirodi su radoznale, društvene i prilagodljive drugim ljudima i situaciji u kojoj se u tom trenutku nađu. Kada se licem u lice suoče sa mržnjom i negativom, skloni su da u potpunosti naprave zaokret i temu promene na neku vedriju, koja njima prija i ne ometa njihovu razigranu auru.

 

4. Vaga – diplomata koji teži harmoniji

 

Vage važe za najveće diplomate Zodijaka
Vage važe za najveće diplomate Zodijakafoto: Shutterstock / boytsov

Vaga iznad svega ceni mir, harmoniju i balans. Upravo iz tog razloga Vage na miran i diplomatski način okušavaju da se izbore sa svakim znakom negativnosti i mržnje u svom okruženju. Umirujuće deluju i ne mogu lako da planu, jer im je najbitnije da očuvaju sopstveni mir, a onda i svih oko sebe.

 

5. Ribe – saosećajni sanjari

 

Ribe su emotivne i sanjari
Ribe su emotivne i sanjarifoto: Krakenimages.com/Shutterstock

Ribe su možda i najempatičnije od svih znakova Zodijaka. Sklone su upijanju tuđih emocija sa kojima se saosećaju, pa kako to može poremetiti njihov unutrašnji svet, često se zatvaraju u sebe ne bi li se zaštitile od negative spoljašnjeg sveta. Pripradnici ovog znaka skloni su sanjarenju i maštanju koje im pomaže u borbi protiv mržnje koja ih može okruživati.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

 

makonda-tracker