astro

Mesečni ljubavni horoskop za septembar za svih 12 znakova

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju na planu ljubavi za septembar.

Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?
Šta vam donosi septembar na polju ljubavi u septembru?foto: Annebel Van den Heuvel / Panthermedia / Profimedia

Šta vaš horoskopski znak čeka ovog septembra na planu ljubavi?

 

OVAN

 

Septembar može doneti poteškoće u romantičnim vezama. Vaša želja da budete na prvoj liniji i da kontrolišete situaciju će izazvati napetost. Međutim, ovo vreme će vam pomoći da bolje razumete šta je potrebno vašem partneru i naučite da ga čujete. Nemojte se plašiti da napravite ustupke — ovo će otvoriti nove mogućnosti za rast u vašoj vezi. Za samca Ovna, ovaj mesec bi mogao biti vreme za introspekciju i preispitivanje vašeg pristupa odnosima.

 

BIK

 

Septembar će vam doneti radost i stabilnost u vašem ličnom životu. Vaša veza će se razvijati skladno, što će vam dati poverenje u budućnost. Ovaj mesec će biti vreme kada možete produbiti svoju vezu sa partnerom kroz zajedničke projekte i planove za budućnost. Za samca Bika, septembar obećava sastanke sa ljudima koji dele vaše vrednosti i težnje.

 

BLIZANCI

 

Moraćete da se suočite sa nekim nesporazumima i nesuglasicama u vašoj vezi. Vaša sklonost ka žongliranju obavezama može dovesti do nesporazuma s partnerom. Međutim, ovo vreme će vam takođe pružiti priliku da ponovo procenite svoje prioritete i preduzmete korake da popravite stvari. Za samce Blizance, septembar će biti period kada treba da budete oprezni u sklapanju novih poznanstava, ali da ne gubite veru da su dobre promene pred vama.

 

RAK

 

Septembar će doneti utehu i razumevanje u odnosima. Vaša emocionalna veza sa partnerom će postati jača, a zajedničko vreme će vam doneti mnogo radosti. Ovo je vreme kada možete zajedno da pravite planove i sanjate o budućnosti. Za samce Rakove, septembar će biti povoljan period za početak nove veze, posebno ako tražite emocionalnu intimnost i podršku.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker