ASTROLOŠKE PROGNOZE

Kraj retrogradnog Merkura svim znakovima horoskopa donosi — istu stvar (28. avgusta)

0

28. avgusta Merkur izlazi iz svoje retrogradne faze, a taj period donosi važne odgovore i rešenja.

foto:  Alla Simacheva/Shutterstock
foto: Alla Simacheva/Shutterstock

Retrogradni Merkur uvek počinje upravo u vreme kada dalje akcije u planiranom obliku neće doneti pravi rezultat. Pogrešno je verovati da ova planeta „namerno kvari planove“ i ometa razvoj situacije. Naprotiv, ponekad vam usporavanja i konfuzija pomažu da preispitate neke detalje, kao i da vidite u čemu ste možda požurili.

 

Svi smo imali situacije kada smo, zaljubivši se, izgradili jasan plan razvoja odnosa u svojim glavama, pa smo požurili da sve realizujemo što je brže moguće. A onda se desilo nešto što je ili blokiralo razvoj planiranog ili sprečilo da se razvije.

 

Zašto se ovo dešava? Zato što ne vidite celu sliku, već samo njene delove, i ponekad je korisno da se odmaknete od situacije da biste kasnije stekli kontrolu nad njom.

Dakle, retrogradni Merkur za veze je period preispitivanja vašeg stava, kao i onoga što ste rekli ne samo vi, već i osoba koju volite. Pre svega, ova planeta je odgovorna za komunikaciju i razgovore, tako da, kada izađete iz retrogradne faze, 28. avgusta, dobićete sve informacije koje su vam potrebne!

 

28. avgusta Merkur izlazi iz svoje retro faze, zaustavljajući se na 22 stepena Lava. Setite se kakve ste dijaloge vodili i sa kim od 29. do 30. jula – to su teme koje će se ponovo pojaviti. 

 

Nemojte napuštati veze ili posao pre nego što Merkur završi sa retrogradnim hodom, već budite strpljivi
Nemojte napuštati veze ili posao pre nego što Merkur završi sa retrogradnim hodom, već budite strpljivifoto: Shutterstock / STEKLO

Dakle, ako ste u to vreme počeli da sastavljate dokumente, ili možda planirate datume ili putovanja sa nekim, situacija će se rešiti 2. septembra, te budite strpljivi.

 

Merkur u retro fazi je kao "gluvi telefon", a kada se vrati u direktnu fazu, komunikaciju čini jasnom i bez iluzija. Zato ne treba da donosite zaključke, napuštate veze, napuštate posao pre kraja njegove retrogradnosti. Mnogo je bolje posle 28. avgusta, imajući nove podatke, mirno i svesno doneti odluku.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN i utiče na horoskopske znake

 

makonda-tracker