ima ogromnu moć

Ako ispune jedan uslov, rešiće novčane probleme: Plavi Mesec jednom znaku Zodijaka donosi izobilje

0

Nakon što je imao šest turbulentnih meseci po pitanju finansija, astrolozi predviđaju jednom horoskopskom znaku olakšanje s nastupanjem punog meseca u Vodoliji 19. avgusta... ali mora nešto i da da Univerzumu!

Plavi Mesec, Supermesec, kako god ga zvali, avgustovski pun mesec u Vodoliji, koji nastupa 19. avgusta, ima ogromnu moć.
Plavi Mesec, Supermesec, kako god ga zvali, avgustovski pun mesec u Vodoliji, koji nastupa 19. avgusta, ima ogromnu moć.foto: goffkein.pro/Shutterstock

Svaki pun mesec oslikava prirodni ritam i ciklus, a naredni pun mesec biće avgustovski Plavi Mesec u Vodoliji, poznat i kao Supermesec, koji donosi snažnu, možda čak i revolucionarnu energiju.


Pun mesec u Vodoliji 19. avgusta posebno će biti značajan za ljude rođene s planetama u fiksnim znakovima (odnosno u Biku, Lavu, Škorpiji i Vodoliji). Oni bi mogli da dožive intenzivna osećanja napetosti, nezadovoljstva i frustracije zbog aktuelne životne situacije.


Možda ćete se osećati nešto emotivnije nego inače (ne i manje raspoloženi!), ali možete da računate da će vaša duhovna energija biti napunjena.


U slučaju jednog horoskopskog znaka, to bi moglo da bude slučaj i kada govorimo o novčaniku!

Kom znaku Zodijaka pun mesec (Plavi Mesec) u Vodoliji donosi novac?


Naime, ljudi rođeni u horoskopskom znaku Jarca konačno bi mogli da predahnu kada je reč o finansijama.

 

Zodijački Jarčevi mogli bi tokom punog meseca u Vodoliji da dobiju rešenje finansijske krize.
Zodijački Jarčevi mogli bi tokom punog meseca u Vodoliji da dobiju rešenje finansijske krize.foto: Shutterstock/ANTON URICH

Astrolozi preporučuju ljudima koji su rođeni krajem decembra i u prvom delu januara da se oslobode svoje opsesije novcem i nezasitosti kada pun mesec u Vodoliji završi ciklus u njihovoj drugoj kući ličnog bogatstva.


Poslednjih šest meseci je kod nekih Jarčeva bilo pomalo teško – imali su jedan finansijski izazov za drugim i iskusili mnoge novčane poteškoće, neplanirane troškove.

 

Čak i oni koji su imali šansu da poprave stanje često su morali da plaet visoku cenu, bilo u vidu nekog odricanja, bilo kroz rizikovanje ili previše posla.

 

Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji.
Pun mesec nije samo period kada je mesec najveći i najsjajniji nego i kada je najmoćniji i najkontradiktorniji. foto: Tongsai/Shutterstock

Ovaj pun mesec donosi pripadnicima znaka Jarca olakšanje, ali samo ukoliko prestanu da budu opsednuti parama i rasterete se.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o retrogradnom Merkuru

 

makonda-tracker