zvezde kažu

Nedeljni horoskop: Astro prognoza za svaki znak Zodijaka (od 12. do 18. avgusta)

0

Proverite šta vam zvezde predviđaju ove nedelje, od 12. do 18. avgusta.

Šta vam donosi nedeljni horoskop ove sedmice?
Šta vam donosi nedeljni horoskop ove sedmice?foto: Shutterstock/Dmitry Lobanov

OVAN

 

Hrana

U ovoj nedelji budite oprezniji kada su u pitanju meso I mlečni proizvodi – dobro proveravajte rok namirnica. Neka na vašem stolu češće bude povrće, naročito zelena salata, cvekla, spanać, krastavac.

Ljubav

Partner ne može da vam čita misli, ali primećuje da su vaša ponašanja drugačija, da umete češće da se povučete u sebe, da ste nervozni i da nemate baš puno vremena za njega. Naravno da ovo može biti protumačeno kao znak povlačenja sa vaše strane ili pokrenuti sumnju u vašu iskrenost i vernost. Koliko god da ste preokupirani obavezama i koliko god da vam je „natovareno“ za vrat – pronađite dovoljno prostora za voljenu osobu, a i potrudite se da joj razvejete sumnje. Slobodni Ovnovi – neko iz prošlosti može baš ovih dana da se „povampiri“. A nove osobe donose strasti, zanos i naravno – komplikacije.

Posao

Sve što se vezuje za posao, ali i za kontakte sa saradnicima odnosi vam ovih dana ogromnu količinu snage i energije. Brzo razmišljate i brzo delate, ali se možete povremeno pogubiti u moru onoga što ste preuzeli na sebe. Pritisak na vas je evidentan, bilo da ste ga nametnuli sami sebi – bilo da je nametnut od strane onih sa kojima radite. Ukoliko vodite neke bitnije dogovore – ne očekujte da ćete ovo lako realizovati. Nešto teže naplaćujete finansijska potraživanja, novac kasni.

Zdravlje

Nervoza, mentalni i fizički pritisak, sklonost povredama zbog brzine i nepažnje.

 

BIK

 

Hrana

Generalno gledano, više vam odgovaraju namirnice biljnog porekla, kao I med, mlečni proizvodi I što više voća. Sa mesom I mesnim prerađevinama – nešto više opreza, proveravajte ispravnost I rok trajanja.

Ljubav

Vi lično ćete biti prilično dobro – pronašli ste unutrašnju ravnotežu i sklad, pa lepa dešavanja prihvatate oberučke i punim plućima, a za ono što vam baš i ne prija funkcionišete u fazonu „pa dobro, šta da se radi - rešićemo“. A u ovoj će sedmici biti i jednog i drugog jer vam voljena osoba donosi koktel sačinjen i od strasti i osmeha, ali i od sitnih trzavica i kratkotrajnih nerviranja. Slobodni Bikovi – prema vama je otvoreno i ono što je bilo, ali i ono što je glanc novo. Bilo da je u pitanju razgorevanje starog žara ili buđenje novog plamena, suština je ista – početak je lep i prilično obećavajuć, a za dalje – pa, videćemo

Posao

Prilično lepo plivate u poslovnim vodama ovih dana. To ne znači da je situacija na poslu opuštena i bez previranja i đa sitnijih đa krupnijih problema, ali znači da se vi snalazite, rešavate, umete da budete strpljivi i razumni sa nestrpljivim i nerazumnim ljudima. Nešto više pažnje obratite na dokumentaciju i sva papirološka pitanja sredinom sedmice – jer su moguće poteškoće koje će u prvom momentu delovati dosta komplikovano, ali su rešive. Što se finansija tiče – red priliva, red troškova – standardno.

Zdravlje

Dosta solidno.

 

BLIZANCI

 

Hrana

Prijaće vam mesni proizvodi I meso, a od povrća – zeleno lisnato, šargarepa, boranija, kupus. Uzimajte jogurt I kiselo mleko, koštunjave plodove, a od voća – najpre breskve, šljive, kruške.

Ljubav

Biće momenata u kojima će na prvom mestu biti zabava, strasti i romantika sa voljenom osobom– i neka ih bude što više. Ali biće i onih trenutaka u kojima je vama lično teško da pronađete u sebi strpljenje ili volju za kompromisom, jer ste i fizički i mentalno rasuti na sto strana – u tim momentima hladite usijanu glavu. Dobar je trenutak da ispunite nešto što ste davno obećali voljenoj osobi, a nikako da pronađete vreme za to. Slobodni Blizanci – čudan period u kojem biste vi napred ka novim ljudima i novim ljubavima, a stalno se saplićete na prošlost – bilo da je svesno tražite ili vas ona „slučajno“ pronalazi.

Posao

Reagovaćete burno na sve ono što doživljavate kao nepravdu, usporavanje, pritisak ili neku vrstu „ataka“ na sebe, pogotovo ako to dolazi od strane nadređenih ili starijih kolega. Nemojte baš sve shvatati previše lično, sagledajte širu sliku – možda se previše zalećete i brzate. Moguće je da će tokom ove sedmice obim obaveza biti znatno pojačan a da nećete baš dobro moći da se organizujete – pa jesu moguće greške i propusti sa vaše strane. Fali vam doza strpljenja i koncentracije.

Zdravlje

Respiratorni problemi, kao i sklonost povredama.

 

RAK

 

Hrana

Vaš apetit će biti slabiji, što će pogodovati onim Rakovima koji žele da smanje unos slatkiša. Ove sedmice – što više povrća, naročito zelenog lisnatog, konzumirajte mladi sir, jogurt, a od voća – kruške I jabuke.

Ljubav

Popričajte ovih dana malo sami sa sobom, vodite one duboke i suštinske razgovore, rasvetlite ono što vas muči, razložite na detalje – saslušajte šta vam duša poručuje. Jer jedino ste sa sobom potpuno iskreni i otvoreni, dok sa voljenom osobom – iako vodite uglavnom fine i slatke razgovore – ipak izbegavate suštinu. U partnerskim odnosima – situacija je mirna. U vašoj glavi – cvetaju nemiri. Slobodni Rakovi – drugima ste u očima, a i vi ispod oka posmatrate nekog. Samo je pitanje da li razumete signale koje šaljete i dobijate. Neke simpatije su evidentne, samo se treba potruditi i pokrenuti ih.

Posao

Promene u planovima će postojati u svakom danu, neki put da vas obraduju a neki put i da vas iznerviraju. Skoro cela radna sedmica će proteći u brzim dešavanjima i ne tako brzim rešavanjima zapetljancija. Prolazne teškoće, ali dovoljne da vas na kratko okupiraju ili čak i zabrinu. Vaša je komunikacija više nego dobra, ali vaši sagovornici neće baš uvek biti spremni za dogovor – pa očekujte povremena otežanja. Naplatićete neki zaostali priliv ili dugovanje.

Zdravlje

Pojačana nervoza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker