astrologija

Nedeljni horoskop Pavela Globe od 12. do 18. avgusta: Rakovima preti svađa sa porodicom, a ko će upoznati ljubav?

0

Pred nama je burna nedelja, a saveti poznatog ruskog astrologa mogu da vam pomognu da lakše prođete kroz sve nedaće 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / JC_STOCKER

Pavel Globa je jedan od najpoznatijih astrologa u Rusiji. Mnogi ljudi širom sveta prate njegove astrološke prognoze i savete iz oblasti života, uključujući ljubav, finansije, posao, zdravlje.

 

Pokušajte da se pridržavate jednostavnih preporuka jer će vam one pomoći da pronađete pravi put tokom ovih sedam dana. Tokom retro Merkura ne treba dozvoliti da stvari idu svojim tokom, inače će se pretvoriti u probleme.

Ovan


U periodu od 12. do 18. avgusta, astrolog preporučuje Ovnu da izbegava opasne poslove i nova poznanstva, veliku potrošnju, uzimanje kredita. Kasnije će sve postati stabilno i predvidljivo, ali sada treba da držimo oči otvorene. U poslu je bolje ostati samodovoljan i nezavisan. Još uvek nema potrebe da svoje planove delite sa kolegama. Memorija će i dalje raditi loše, baš kao i pažnja.

 

Bik


Merkur je i dalje opasan, pa bi ove nedelje Bik trebalo da uradi nešto jednostavno - recimo, da se pozabavi detaljnim čišćenjem životnog prostora. Bolje je za sada odložiti kupovinu, baš kao i selidbu i traženje novog posla. U mnogim stvarima, Biku će pomoći njihov kreativni duh: na primer, u ljubavi. Neobični komplimenti i postupci pomoći će da se rastopi i najhladnije srce. Glavna stvar je strpljenje i izdržljivost.

Blizanci


Blizanci ne bi trebalo da posvete ovu nedelju traženju svoje srodne duše, a takođe ne bi trebalo da nameću svoje probleme svojoj srodnoj duši. Blizanci koji su dugo u vezi mogu da unesu više raznolikosti u svoj zajednički život. Snalažljivost i kreativnost će biti od velike koristi u poslovnom polju. Glavna stvar je da ne zaboravite na logiku, jer izvanredna rešenja mogu postati kamen spoticanja.

 

Rak


Retro Merkur će i dalje negativno uticati na raspoloženje Rakova, na njihovu sreću u ljubavi i poslu. Bolje je dovesti stvari u red na poslu i kod kuće, voditi računa o organizacionim pitanjima i odgovornostima. Astrolog takođe preporučuje da se ne forsiraju događaji u ljubavnoj sferi. Ovo nije najbolje vreme za komunikaciju sa porodicom, rođacima, prijateljima, ali dobar period za meditaciju i duhovne prakse uopšte.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker