oprez

Ako ne morate, ne otvarajte novčanik! Pripadnike jednog znaka do kraja avgusta čeka finansijski pakao

0

Avgust 2024. godine protiče kao manje-više pozitivan mesec, sa izuzetkom manjih turbulencija na emotivnom planu, ali jedan znak mogao bi bude u velikim problemima.

Finansijska kriza mogla  bi da pogodi pripadnike jednog horoskopskog znaka tokom avgusta 2024.
Finansijska kriza mogla bi da pogodi pripadnike jednog horoskopskog znaka tokom avgusta 2024.foto: Grusho Anna/Shutterstock

Astrolozi za avgust predviđaju uglavnom pozitivne aspekte, pre svega zahvaljujući otvaranju moćnih energetskih portala: Lavlje kapije, o kojoj smo već pisali, i Regulusove zvezdane kapije u drugoj polovini meseca.

 

Iako će većim delom meseca Merkur biti retrogradan, ne očekuje se da će njegov uticaj biti posebno snažan, a nekolicina znakova Zodijaka zapravo bi mogla da oseti boljitak uprkos retrogradnom hodu planete komunikacije.

 

Međutim, kada je u pitanju polje finansija, Jarčevi bi mogli da budu u nezgodnoj poziciji.


Kako astrolozi predviđaju, pred ljudima rođenim u drugoj polovini decembra ili prvoj polovini januara su nepredviđeni troškovi. To može biiti nešto što će iznenada iskrsnuti i mora da se plati što pre (i to ne malo) ili neki zaostali račun koji ste potpuno smetnuli s uma.

 

Jarčevima predstoji težak finansijski period
Jarčevima predstoji težak finansijski periodfoto: ANTON URICH/Shutterstock

Veoma je važno da budete na oprezu kada su finansije u pitanju, da se ne zalećete i izmerite po nekoliko puta pre nego što presečete.


To posebno važi za drugi deo avgusta, posle 16.8, kada biste mogli da se razočarate kada shvatite da vam se uloženo nije isplatilo.


Takođe, može doći do neočekivanih odlaganja, poput kašnjenja plate ili toga da vam neko ne vrati dug na vreme.


U svakom slučaju, pre nego što potrošite ijedan dinar, dobro razmislite i zapitajte se je li to apsolutno neophodno jer situacija neće biti stabilna.

 

BONUS VIDEO

Astrolog o retrogradnom Merkuru


 

makonda-tracker