astro prognoze

4 horoskopska znaka koja će doživeti promenu i osetiti moć strasti zbog konjunkcije Marsa i Jupitera

0

Od 11. do 18. avgusta čeka nas konjunkcija Marsa i Jupitera koja utiče na sve, ali na neke znakove posebno.

Konjunkcija Marsa i Jupitera nekim znakovima donosi više promena nego ostalima
Konjunkcija Marsa i Jupitera nekim znakovima donosi više promena nego ostalimafoto: Ironika/Shutterstock

Nešto se "kuvalo u vazduhu", jer je Jupiter u Blizancima od 28. maja uticao na rast naših kontakata, veza i komunikacije i samim tim proširio zonu ličnog prostora. Ovo nikada ne nestaje tek tako: očigledno je da je u protekla 2 meseca svako od nas mogao da uđe u novu vezu, bilo prijateljsku ili romantičnu, ili da postane znatno pristupačniji u bilo kom smislu.

 

Jupiter uvek daje pozitivnu ekspanziju, otklanja komplekse i strahove, pa čak i najintrovertniji ljudi poslednjih nedelja mogli bi bukvalno da dožive bum u komunikaciji, telefonskim pozivima, prepisci i dijalozima.

 

I sve ovo prirodno vodi ka glavnoj stvari — čekamo konjunkciju Marsa i Jupitera u Blizancima od 11. do 18. avgusta.

 

Obe planete imaju vatrenu energiju i odgovorne su za strast i kretanje napred bez osvrtanja. Za mnoge će ovo biti podsticaj za akciju — da konačno pozovu osobu na sastanak, zajedno odu na putovanje ili, za početak, da se registruju na sajtu za upoznavanje. Avgust obećava da će biti pun dešavanja!

 

Par, Seks, Flert, Seksualni odnos, Seksualni život
foto: oneinchpunch/Shutterstock

 

4 znaka na koje će ova konjunkcija najviše uticati

 

Ovan

 

Vaš vladar Mars se povezuje sa Jupiterom u sektoru upoznavanja i putovanja, sastanaka i prepiske – možete iznenada početi da komunicirate sa osobom koja je u inostranstvu ili idete na put sa njom. Postoji i mogućnost susreta sa potencijalnim partnerom uskoro.

 

Blizanci

 

U vašem znaku dolazi do konjunkcije Jupitera i Marsa, a Jupiter je odgovoran za odnose u vašem horoskopu. To znači da ćete imati novog partnera i slučajno vas prijatelji mogu upoznati, ili ćete ga upoznati putem ćaskanja, neke zajednice ili na putovanju.

 

Ljubav, Zaljubljenost, Flert, Horoskop
foto: PIXbank CZ, Shutterstock

 

Vaga

 

Vladar vašeg partnerskog sektora, Mars, u konjunkciji sa Jupiterom u vašem sektoru putovanja i obrazovanja. Imaćete novu strast, ali da biste se upoznali morate da prođete obuku ili odete na putovanje. Inače, Jupiter je odgovoran za kretanja u vašoj karti — budite lagani, pristanite na avanture i univerzum će vas upoznati sa neverovatnom osobom!

 

Strelac

 

Konjukcija Marsa i Jupitera se dešava u vašem sektoru odnosa — očekuje vas plamen strasti! Imaćete temperamentnog i aktivnog partnera, a on će najverovatnije biti vatreni znak, kao i vi. Na mnogo načina, videćete da se poklapate sa njim i da će vaša veza u početku biti zasnovana na snažnoj strasti, piše wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

ŽIVIMO U 12. GODINI APOKALIPSE! Astrolog tvrdi: Počeo RETROGRADNI MERKUR I SATURN i utiče na horoskopske znake, EVO ŠTA TO ZNAČI

 

makonda-tracker