ASTROLOŠKE PROGNOZE

Polovina avgusta je vreme za upoznavanje srodne duše, ali i poslovnu saradnju: Šta donosi Mars u Blizancima od 21. jula?

0

Period Marsa u Blizancima mogao bi da donese nove osobe u život, posebno putem prepiske.

Šta donosi Mars u Blizancima, od kraja jula, pa sve do septembra?
Šta donosi Mars u Blizancima, od kraja jula, pa sve do septembra?foto: Ironika/Shutterstock

Počinje period, putovanja i sudbonosnih poznanstava — Mars prelazi u znak Blizanaca, koji je odgovoran za kontakte, komunikacije... To znači da ćemo svi biti maksimalno fokusirani na komunikaciju i dijalog, a posebno u formatu onlajn prepiske.

 

Za one koji odavno žele da urede svoj lični život, najvažniji period biće trenutak trigona između Plutona iz Vodolije i Marsa od 21. do 24. jula. Ovo je divno vreme kada se vaš budući partner može pojaviti na sajtu za upoznavanje, ili ćete se sresti tokom ćaskanja, na forumu ili na društvenim mrežama.

 

Važno je napomenuti da Mars i Pluton mogu doneti ozbiljnu poslovnu saradnju, posebno sa uticajnom i moćnom osobom. Stoga, ako već dugo tražite osobu koju možete da „zamolite“ pomoć ili zaštitu, u julu ćete imati takvu priliku.

 

Na šta se fokusirati tokom perioda Marsa u Blizancima?

 

Mars je pravac snage i volje, a kada je u Blizancima, kao da nas tera da komuniciramo, izađemo među ljude, odemo negde i brzo savladamo neke veštine. Inače, ovo je najbolje vreme da sednete za volan, kupite automobil ili opremu za svoj posao, posebno ako se bavite logistikom, trgovinom, prodajom ili transportom robe.

 

Da biste upoznali partnera i uronili u ljubavnu vezu, vredi usmeriti energiju Marsa na nadogradnju vaših veština za flertovanje.

 

Moguć je flert, pa se potrudite oko svojih veština zavođenja
Moguć je flert, pa se potrudite oko svojih veština zavođenjafoto: MilanMarkovic78/Shutterstock

Ako ste dugo sanjali da pobolšate svoj lični život, vreme je da poboljšate svoje veštine zabavljanja, krenete na sastanke ili možda dozvolite svojoj porodici ili prijateljima da vas upoznaju s nekim. Takođe, Mars u Blizancima može doneti ljubavni susret, a posebno na putovanju. 

 

Jedan od najlepših perioda za pojavu ozbiljnog ljubavnika ili partnera je trenutak konjunkcije Marsa i Jupitera u Blizancima. To će se desiti od 13. do 16. avgusta, a verovatno je da je ta osoba iz neke strane zemlje.

 

Da biste shvatili da li će između vas nešto ispasti, obratite pažnju na vašu komunikaciju – ako želite da se dopisujete bez prestanka, upoznajete i brzo organizujete zajedničko putovanje – vaša romansa će biti duga.

 

Uspešne poslovne ponude sredinom avgusta koje se ne smeju propustiti

 

Pošto je Mars dispozitor Čvora budućnosti, on prenosi karmičku energiju, što je važno shvatiti. A za mnoge će najuspešniji period biti konjunkcija Marsa i Jupitera u Blizancima, ako se bavite onlajn prodajom i dugo tražite partnera u inostranstvu. Sve će uspeti — naći ćete ga od 13. do 16. avgusta, prenosi wday.ru.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

 

makonda-tracker