astrologija

Očekujte NEOČEKIVANO! Stiže MLAD MESEC, donosi NOVAC, LJUBAV, ali nekima će život okrenuti NAOPAČKE (do 6. do 21. jula)

0

Julski mladi mesec dostiže vrhunac 5. jula, nekoliko nedelja pre punog Meseca koji nastupa 21. jula ove godine

MLAD MESEC UTIČE NA SVE ZNAKE ZODIJAKA
MLAD MESEC UTIČE NA SVE ZNAKE ZODIJAKAfoto: Shutterstock / IgorZh

Strelac

 

Zagrlite svoju meku stranu sada, Strelčevi! Gde se nalazite u vašim značajnim vezama biće od najveće važnosti za procenu u ovom trenutku. S jedne strane, mogli biste da se „zbližite“ sa nekim — ali ako ste prolazili kroz razdvojenost  sada može doći do rešenja problema. Drugi način na koji bi ovaj mlad mesec mogao da utiče na vas je da prouzrokuje pomak u vašoj imovini ili investicijama, zato razmislite o načinima da krenete u neki novi posao. 

 

Jarac

 

Fokusirajte se na zajednicu, Jarčevi. Partnerstva će biti istaknuta tokom julskog mladog meseca, što znači da bi vaši postojeći odnosi - u poslu, ljubavi ili saradnji - mogli da dožive pomak, nadamo se na bolje! Ako niste u skladu sa okolinom to će sada biti i te kako vidljivo.  Samci bi mogli da pronađu nekoga s kim bi mogli da ostanu na duže staze.

Vodolija

 

Obratite pažnju, Vodolije, vreme je da ubrzate tempo, jer nedelje pred nama izgledaju veoma uzbudljivo i napeto. Možda ćete dobiti priliku da radite više i ako to učinite, mogli biste da postignete veliki uspeh. Ako ste nezadovoljni svojim poslom, sad je vreme da krenete u lov na neki drugi. Energija mladog meseca u julu može da skrene pažnju na vaše fizičko zdravlje, pa treba da razmislite o tome kako da poboljšate kondiciju ili ishranu.

 

Ribe


Neka vas magija očara sada, Ribe! Život će biti magičan posle ovog mladog meseca, jer su zadovoljstvo i strast od najveće važnosti. Ovo je najvažnije doba godine za samce  koji treba da izađu jer sad je velika šansa da će pronaći srodu dušu. Ako ste umetnik ili se bavite sportskim ili rekreativnim hobijimau ovom trenutku bi mogao da se pojavi neki novi izazov koji će vam doneti uspeh. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Retro Venera vraća stare ljubavi 

 

makonda-tracker