šta nas očekuje u julu?

Nekome će ovaj jul doneti PREOKRET za kakvim žudi: Proverite šta vam donosi zagrljaj VENERE I SUNCA U LAVU

0

Šta su nam zvezde pripremile za jul?

Očekuje nas period pun strasti i ljubavi
Očekuje nas period pun strasti i ljubavifoto: ViDI Studio/Shutterstock

Danas je prvi dan jula i to u astrološkom smislu označava neke nove i zanimljive početke.

 

U prvoj polovini tekućeg meseca preovlađuje uticaj romantičnog Raka i racionalnog Bika – ova kombinacija u fokus će staviti pitanja koja se tiču porodice, kao i emotivne i materijalne sigurnosti.

 

U drugom delu meseca možete očekivati veći nagon za zabavom i proslavama, kao inove ljubavne avanture.

 

Već koliko sutra, 02. jula, nastupa ulazak Merkura u znak Lava. Očekujte da ćete usled toga u predstojećem periodu biti veoma kreativni. Pravo je vreme da se prepustite onome što vas istinski pokreće i da započnete neki projekat koji već dugo odlažete. Vaša izražena komunikativnost i ljubaznost u ovom periodu povoljno će uticati na odnose i otvoriti vam mnoga vrata.

 

Mladi Mesec u Raku javlja se 05. jula i označava vreme novih početaka. To je idealno vreme da sve što vas je do tada činilo nezadovoljnima promenite i za sebe učinite nešto novo i drugačije. Negujte odnose do kojih vam je stalo, a budući da će Mesec biti zagrljen sa Venerom u Raku, ovo vreme je najpovoljnije za romantične ljubavi.

 

Mlad mesec u Raku donosi promene
Mlad mesec u Raku donosi promenefoto: maradon 333/Shutterstock

Venera 11. jula napušta senzitivnog Raka i ulazi u upadljivog Lava. U nedeljama koje slede bićete pojačano romantični i puni ljubavi, a svoje emocije ćete iskazivati glasno. Sledi period koketiranja, strasti i razigranih letnjih ljubavi.

 

Mars koji je od početka juna boravio u Biku 20. jula ulazi u Blizance. Ova promena označava ulazak u haotično i uzbudljivo razdoblje. U ovom periodu bićete puni energije, radoznali i željni života. Puno ćete putovati, izlaziti i družiti se.

 

Pun Mesec u Jarcu ukazuje se takođe 20. jula, što označava vreme za postizanje konačnih ciljeva i napredak u svemu onome za šta ste se u prethodnom razdoblju zalagali. Ovo je vreme kada treba da stisnete zube i do kraja isterate započeto.

 

Pun Mesec u Jarcu donosi prosperitet
Pun Mesec u Jarcu donosi prosperitetfoto: PeachShutterStock/Shutterstock

Konačno, Sunce 22. jula ulazi u Lava, a vladavina ovog vatrenog znaka otvara poglavlje idealno za zabavu, igru i erotiku. Ovo vreme iskoristite za uživanje na plaži i koketiranje u izlascima, nemojte se previše optrećivati poslom.

 

Merkur 25. jula ulazi u Devicu, što znači produktivnost i fokusiranost na ciljeve. Izoštreno oko za detalje i analitičnost svojstvene Devici u ovom periodu dolaze do izražaja, što možete iskoristiti kako biste napravili planove i posvetili se budućim uspesima.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ponovna ljubav Brad Pitta i Jennifer Aniston?

 

 

makonda-tracker