ŠTA KAŽU ZVEZDE?

Veliki MESEČNI HOROSKOP ZA JUL za svih 12 znakova Zodijaka: Blizanci, tražite POVIŠICU, jedan znak će naći SRODNU DUŠU

0

Zvezde su ovog leta spremile posebna iznenađenja, zato brzo, pogledajte šta je to što vas čeka

foto: Shutterstock / maxbelchenko
foto: Shutterstock / maxbelchenko

Ovan

 

Mogućnosti za pronalaženje posla ili napredovanje u izabranoj oblasti biće povoljne ovog meseca. Kandidati mogu dobiti nova slobodna radna mesta putem veza ili putem preporuka. Za zaposlene, vaš trud će verovatno biti prepoznat od strane vaših poslodavaca. Budite oprezni i imajte ispravan stav dok radite. Jul je povoljno vreme za ulaganje u nekretnine. Ako ste planirali da kupite kuću ili čak da preuredite kuću koju posedujete, univerzum vam čuva leđa. Ako ste slobodni, nekoga zanimljivog možete pronaći preko porodice ili prijatelja.

 

Bik 

 

Ovog meseca bi trebalo da se fokusirate na umrežavanje i saradnju dok se zvezde slažu u vašu korist. Od vas će se očekivati da svoje ideje izrazite koherentno na poslu, što će biti prednost. Ako planirate da kupite automobil, ovo je možda pravi trenutak da počnete da ga tražite. Što se tiče ljubavi, ne oklevajte da razgovarate sa ljudima koje smatrate zanimljivim tokom svakodnevnih interakcija. Za one u posvećenoj vezi, preporučuje se da rade na poboljšanju kvaliteta komunikacije sa vašom drugom osobom.

Blizanci

 

Ovog meseca razmislite o svojim materijalnim željama i kako da poboljšate svoju finansijsku situaciju i blagostanje. Sada je pravo vreme da zatražite unapređenje ili povišicu. Berza može doživeti neke fluktuacije; stoga je pametno ulagati u celosti. Na sastancima je važno angažovanje u aktivnostima koje će stvoriti prilike za diskusiju i istraživanje svrhe života. Za one u posvećenoj vezi, preporučljivo je da imaju zdrav i iskren razgovor o finansijskim aspektima veze.

 

Rak

 

Jul će biti mesec ličnog razvoja. Na poslu volontirajte za više obaveza ili predstavite nove ideje. Takođe je dobar trenutak da ponovo pregledate i eventualno obnovite svoje planove osiguranja, posebno one koji se odnose na zdravstvenu i ličnu imovinu. Što se tiče srčanih stvari, novostečeno samopouzdanje će vam biti privlačno ovog meseca. Samci mogu postići pozitivne rezultate ako budu proaktivniji u svom pristupu. Izgradite poverenje sa članovima svoje porodice.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker