astro

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe od 1. do 7. jula: Bikovi, priznajte grešku iz prošlosti, a ko će imati sreće u ljubavi?

0

Pred nama je prva nedelja jula. Čuveni ruski astrolog donosi prognozu za svih 12 znakova Zodijaka za narednih 7 dana 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

Pavel Globa je jedan od najpopularnijih astrologa u Rusiji, a njegove astrološke prognoze obožavaju ljubitelji astrologije širom sveta.  On pomaže hiljadama ljudi da planiraju unapred i prevaziđu poteškoće na koje mogu da naiđu.

 

Ovaj poznati astrolog je još jednom podelio  savete za sve znake Zodijaka za nedelju koja je pred nama. Evo šta vas očekuje u prvih sedam dana jula.

 

Energetski tokovi planeta postaće povoljniji i kreativniji. Tačnije, energija Merkura će postati prijatnija. 2. jula ova planeta će ući u znak Lava, koji će vama i meni dati moćan naboj sreće i dobrog raspoloženja.

Planeta će nam pomoći da dovedemo stvari u red u našim životima, ali je preporučljivo i kod kuće – kako bismo iskorenili haos oko sebe. 

 

Ovan


Ovnu će uspeh biti zagarantovan, jer će ovih dana biti puno pozitivnih momenata u svim oblastima. Na samom početku sedmice moguće su teške životne situacije, posebno u ponedeljak. Ovog dana se može dogoditi nešto što će naterati Ovna da promeni planove. Generalno, nedelja će biti uspešna i povoljna. Biće prilike da započnete vezu, da se zbližite sa nekim. Glavna stvar je da budete iskreni prema sebi i drugima.

 

Bik


Bik ne treba da se plaši da prizna krivicu i svoje greške iz prošlosti. Ovo će povećati njihov ugled u porodici i u radnom timu. Glavna stvar je da ne pribegavate samobičevanju. Bik će biti jak i neće popustiti pred naletom problema. Preporučljivo je da sve rešite sami. U finansijskoj sferi sve će biti u redu, ali postoji šansa da će planete i zvezde Bika staviti pred važan izbor koji će morati brzo da se napravi.

Blizanci


Blizanci će imati sreće u ljubavi. Ovo će se posebno odnositi na one koji žele da svoju vezu podignu na viši nivo. Blizancima će takođe ove nedelje često pozavideti, a razlog bi mogao biti apsolutno bilo koji. Da biste održali uspeh, uprkos mogućoj pažnji neprijatelja, pomoći će vam oprez i sposobnost da sakrijete svoje uspehe. Ne treba na svakom ćošku vikati o pobedama. Možete pokušati da pronađete nove prijatelje, srodnu dušu.

 

Rak


Rakovi koji su već u vezi trebalo bi da posle posla posvete maksimum vremena svojoj voljenoj osobi. Romantika, fizički rad, flert i putovanja biće korisni. Univerzum je spreman da Rakovima pruži mnogo srećnih prilika - samo treba da iskoristite ove šanse i vidite ih. Univerzum će pomoći ovim ljudima da prevaziđu mnoge svoje poroke i slabosti. Ovo će imati dobar uticaj na uspeh u bilo kojoj oblasti u doglednoj budućnosti.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker