astro

NOVČANI NEDELJNI HOROSKOP od 1. do 7. jula: Lavovima će lenjost doći glave, a kome će pare teći poput reke?

0

Astrolozi savetuju - vreme je za akciju!

foto: fizkes/Shutterstock
foto: fizkes/Shutterstock

Sa finansijskim horoskopom lakše je ne samo planirati finansijske stvari, već i upravljati drugim oblastima života, jer naše mogućnosti u ljubavi i zdravlju ponekad zavise od našeg finansijskog blagostanja.

 

Od 1. do 7. jula, mnogi znaci Zodijaka će imati priliku da krenu napred. Da biste se osećali samopouzdanije i započeli drugi mesec leta isto tako samopouzdano, pokušajte da koristite tehnike koje će vas osloboditi negativnih misli .

 

Ovo sidro nam sada ne koristi, jer će Merkur 2. konačno ojačati, a 3. ćemo videti njegovu konfrontaciju sa Plutonom, što će takođe dati dosta pozitivnih efekata. Ukratko, došlo je vreme za akciju.

Ovan


Zvezde i planete su ovoga puta na strani Ovna. Ovo će biti veoma povoljan period za posao i kupovinu. Važno je razmišljati o pobedi i fokusirati se na svaki zadatak. Ovnu će biti potrebna hrabrost u poslu i poslu. Što se kupovine tiče, od 2. jula možete da počnete da mazite sebe i svoje najmilije neplaniranim poklonima. Deo budžeta se može bezbedno potrošiti na romantične sastanke, promenu pejzaža, popravku starih stvari i putovanja.

 

Bik


Ranije su zvezde i planete mogle u velikoj meri zbuniti karte za Bika, ali sada će se sve promeniti. Tokom ovih sedam dana mogu nastati novi izdaci, ali Bik će moći da se nosi sa svime i pravilno planira budžet. Nakon što Merkur 2. jula pređe u znak Lava, počeće period finansijske smirenosti i sreće. Ako neki neočekivani događaji zahtevaju od Bika da potroši mnogo, to će na kraju ići u njihovu korist. Ne škodi uštedeti malu količinu za budućnost.

Blizanci


Za Blizance će od 1. jula do 7. jula novac početi da teče kao reka. Astrolozi savetuju da radite na sebi i da ne prebacujete odgovornost na druge ljude ili sudbinu. Iznenađenje zarade moglo bi se pojaviti na horizontu sredinom nedelje. Ovo može biti iznenadni profit, veoma velika porudžbina, povećanje ili bonus za naporan rad. Blizancima je bolje da sada ulože finansijska sredstva u profesionalni rast. Takođe možete kupiti nešto za svoj dom.

 

Rak


Stručnjaci savetuju da se oslobodite svega što vas sprečava da se obogatite - na primer, lenjosti ili neplaniranih troškova bez kojih možete. Generalno čišćenje kuće uvešće red u umove i budžete ovih ljudi. Astrolozi preporučuju da ne dajete i ne pozajmljujete novac, a takođe i da ne gubite vreme. Preporučljivo je završiti stvari i ne žaliti se na beskrajni niz zadataka. Sada treba da uradimo što je više moguće.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker