astrologija

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe do 8. do 14. aprila: Ovnovi, oprez, može biti opasno, jedan znak će biti magnet za sreću

0

Ova nedelja će biti veoma uzbudljiva, a evo šta je dan od najuticajnih ruskih astologa predviđa i savetuje za svih 12 znakova Zodijka

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Maria Markevich/Shutterstock

Strelac


Sreća će biti daleko od Strelca. Potpuno pomračenje Sunca će vas sprečiti da to osetite. Venera je izgubila svu snagu, što će u kombinaciji sa retro Merkurom i pomračenjem učiniti ovih sedam dana, ili barem prve polovine nedelje, najopasnije vreme proleća. Strelčeve energetske rezerve će vrlo brzo nestati, a motivacija može nestati.

 

Jarac

 

Jarčevi sada ni pod kojim okolnostima ne bi trebalo da izlaze izvan svoje zone udobnosti. Negativno i snažno pomračenje će psihički i fizički oslabiti predstavnike ovog Znaka. To će biti primetno do utorka. Ali ne bi trebalo da budete aktivni ni u sredu i četvrtak, jer će ovo biti dva veoma opasna dana sa opasnim aspektima planeta. Astrolozi savetuju da ne rizikujete i ne upuštate se u finansijske i ljubavne avanture. Duboka iskustva neće pustiti mnoge Jarčeve do kraja nedelje.

Vodolija


Učinak Vodolije biće smanjen do četvrtka. Želja za opuštanjem biće veća od želje za radom. Pomračenje 8. aprila otvoriće vam oči za istinu. Naravno, to se neće dogoditi odmah, pošto pomračenje deluje sporo i nije uvek otvoreno. Uprkos problemima, Vodolije će moći da formiraju sopstvenu viziju budućnosti. Ovi ljudi takođe mogu doživeti ozbiljan gubitak pamćenja i gubitak želje za osvajanjem novih visina.

 

Riba


Ribe ni u kom slučaju ne bi trebalo da veruju svom unutrašnjem glasu tokom ovih sedam dana, jer će ga zaglušiti Venera, Merkur i pomračenje sunca. U teškim situacijama samo logika i iskustvo će pomoći da se izbegne fijasko. Ovo se odnosi i na sferu novca i na sferu ljubavi. Ni u čemu neće biti simbolike. Problemi će jednostavno biti problemi sa kojima se treba nekako baviti – bez kukanja, ali uz samoironiju i malo optimizma.

 

Bonus video:

Srećan period za 4 znaka Zodijaka 

 

makonda-tracker