astrologija

NEDELJNI HOROSKOP Pavela Globe do 8. do 14. aprila: Ovnovi, oprez, može biti opasno, jedan znak će biti magnet za sreću

0

Ova nedelja će biti veoma uzbudljiva, a evo šta je dan od najuticajnih ruskih astologa predviđa i savetuje za svih 12 znakova Zodijka

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBEfoto: Billion Photos/Shutterstock

Lav


Lavovi će postati mekši i osetljiviji, ali to nije tako loše kao što se čini. Oni će moći da osete ljude oko sebe zbog svoje razvijene empatije, ali mogu neko vreme postati veoma ranjivi i nervozni. Strahovi će privremeno postati mnogo jači, što će Lava dovesti do velike sumnje u sebe, kvareći im raspoloženje. Ne brinite o malim stvarima. Sve će ostati na svom mestu ako Lavovi ostanu pošteni i ljubazni.

 

Devica


Lenjost i apatija su sada dva najgora neprijatelja uspeha za Device. Od 8. aprila predstavnici ovog znaka mogu postati podložni uticaju ovih tegoba, jer je Venera prestala da ih snabdeva pozitivnom energijom prelaskom u znak Ovna. Retrogradni Merkur će dovesti do poteškoća u razmišljanju i donošenju odluka. Astrolozi savetuju da razmišljate jasnije, bez predrasuda i klišea.

Vage


Vage treba da shvate važnost pozitivnih stavova, jer retrogradni Merkur u velikoj meri menja njihovu svest, lišavajući ih objektivnosti. Pomračenje može učiniti isto. Od 8. pažnja će nastaviti da se pogoršava, kao i pamćenje. Biće još teže sresti se i komunicirati sa ljudima. Morate otvoreno komunicirati sa voljenima i prijateljima kako ne bi izgubili poverenje.

 

Škorpija 


Škorpije treba da shvate važnost ljubaznosti i optimizma, jer će retrogradni Merkur i pomračenje u velikoj meri promeniti njihovu svest. Raspon pažnje Škorpiona je skoro nula, pa je važno da se proverite na poslu. U komunikaciji, ovim ljudima je potreban isključivo konstruktivan pristup. Ni u kom slučaju ne bi trebalo da se svetite nikome, jer to može uništiti vašu karmu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker