astro prognoze

Po prognozama astrologa Pavela Globe: 2 horoskopska znaka koja će od 21. marta primiti sudbonosne vesti

0

Astrolog Pavel Globa otkrio je koja dva znaka bi mogla da dobiju važnu poruku i vest.

Od 21. marta neki bi mogli da dobiju važne vesti
Od 21. marta neki bi mogli da dobiju važne vestifoto: Shutterstock / Josep Suria

Čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će u poslednjih deset dana marta 2024. godine, naime, od 21. dana prvog meseca proleća, dva horoskopska znaka dobiti važnu poruku.

 

Sudbonosne vesti koje dobiju pokazaće im put u teškoj situaciji i pomoći im da reše sve nagomilane probleme.

 

Lav

 

Ovo je savršeno vreme za vas. Čini se da je vaš ljubavni život u potpunom rasulu i u njemu vlada haos. Sada je konačno vreme da sve dovedete u red, uključujući i svoje misli. U ovom drugom vam mogu pomoći vaši najbliži, poslušajte njihove savete i tada ćete, najverovatnije, moći da dobijete odgovore na sva pitanja koja vas muče već duže vreme.

Jarac

 

Trebalo bi da prestanete da gledate u prošlost. Zvezde kažu da ovo samo šteti Jarcima. Potrebno je samo da gledate u budućnost, pravite planove, stičete nova i važna znanja. Upravo stečene veštine i znanja će pomoći Jarčevima da napreduju na karijernoj lestvici ovog proleća. Važno je izbegavati konfliktne situacije, inače se možete zaneti onim što vam nije korisno u životu i propustiti sve važne znakove sudbine.

 

Astrološka prognoza Pavela Globe
Astrološka prognoza Pavela Globefoto: DMITRY KOSTYUKOV / AFP / Profimedia

*Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

DOBITNICI IGARA NA SREĆU KORISTE OVU STRATEGIJU! Astrolog otkrila tajni put koji će šokirati mnoge, OVAJ MESEC JE KLJUČAN

prochepetsk.ru

makonda-tracker