astro prognoze

Ko će doživeti OGROMNE promene u ljubavi? POMRAČENJE u Vagi za 4 znaka Zodijaka donosi i krize i sreću

0

Ozbiljne promene stižu za nekoliko znakova horoskopa tokom pomračenja u Vagi.

Da li vaš znak očekuju velike promene u ljubavi tokom pomračenja?
Da li vaš znak očekuju velike promene u ljubavi tokom pomračenja?foto: MNStudio/Shutterstock

Kada je reč o pomračenju 25. marta u Vagi, astrolozi navode da će univerzum sve postaviti na svoje mesto, kao da pokazuje kako stvari zaista stoje.

 

Za ove znakove Zodijaka pomračenje donosi promene u ljubavi:

 

Ovan

Za vas će pomračenje biti povezano sa odnosima, ne samo romantičnim, već i ljudima uopšte. Možete napustiti vezu, raskinuti ugovor, možda odlučiti o nekoj važnoj fazi u postojećoj vezi.

 

Devica

Pomračenje se dešava u vašem sektoru samopoštovanja, ali dispozitor je u kući partnerstva i braka. To znači da ćete 25. marta možda imati otkrovenje vezano za to kako vas drugi ocenjuju i da ćete na sebe gledati kao spolja. Ovo pomračenje je blagotvorno, pa će promeniti vaše razumevanje sebe. Kao da vam neko kaže: „Ti si neverovatno vredan/na!“, i to će preokrenuti vaš svet.

 

 

Vaga

Za vas pomračenje asocira na želju da se izdvojite – poželećete da uđete u nove veze ili poboljšate stare, ali kao da vidite svoj izgled, imidž, stil kao razlog za neke suštinske promene. Takođe je verovatno da ćete možda doživeti promene u odnosima na poslu, na primer, doći će do kancelarijske romanse.

 

Ribe

Pomračenje se dešava u vašem intimnom sektoru, a dispozitor Venera je u vašem znaku. To znači da ćete možda imati događaje vezane za vašeg seksualnog partnera ili ćete proći kroz ozbiljnu krizu u vezi i odlučiti da završite određeno poglavlje u svom životu.

 

Pomračenje u Vagi donosi promene u ljubavi za 4 horoskopska znaka
Pomračenje u Vagi donosi promene u ljubavi za 4 horoskopska znakafoto: Shutterstock, muratart

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

BIĆE SNEGA U MARTU, ALI SAMO U OVIM PREDELIMA Meteorolog najavio zahlađenje: Srednji datum za POSLEDNJI SNEG je 21. mart

wday.ru

makonda-tracker