ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 11. do 17. marta

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici marta.

Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?
Šta u ovoj sedmici možete da uradite za sebe?foto: Shutterstock / Gladskikh Tatiana

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 11. do 17. marta.

 

OVAN

 

Ako niste sebi poklonili ništa za Osmi mart, vreme je da nadoknadite ovaj propust. Ako jesti, onda pronađite razlog da ponovo ugodite sebi ili uradite to bez razloga. Novac voli aktivnost, a takođe ga treba potrošiti tako da ne leži samo tamo, već da je u" energetskom ciklusu razmene".

 

BIK

 

Izračunajte koliko ste novca nedavno potrošili na zabavu. Ako se ispostavi da je iznos prevelik, onda je važno da ne grdite sebe, već to jednostavno prihvatite i pokušajte da budete oprezniji sledećeg meseca. Ako je beznačajno, onda je vreme da sebi dozvolite više.

 

 

BLIZANCI

 

Ne plašite se svađa i sukoba, branite svoju poziciju, budite verni sebi. Ovo je dobar trenutak da naučite da zaštitite svoje granice, da objasnite kako možete, a kako ne možete biti tretirani.

 

RAK

 

Uradite nešto kreativno, radite svojim rukama. Izaberite bilo koju opciju koja vam odgovara: na primer, crtanje, vez, vajanje ili pletenje. Ovo će vam dati više energije i vitalnosti. Možda ćete otkriti nove kreativne talente za koje ranije niste ni znali.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker