kratka astro prognoza

NOVČANI horoskop od 11. do 17. marta: Ko pažljivo treba da čita i SITNA SLOVA u ugovorima, a koga čeka "brdo" para?

0

Astrolozi donose kratko uputstvo i savete o finansijama za nedelju koja je pred nama 

NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTA
NEDELJNI HOROSKOP OD 11. DO 17. MARTAfoto: fizkes/Shutterstock

Vaga


Neophodno je odbiti bilo kakve finansijske transakcije, čak i ako na prvi pogled izgledaju beznačajne: rizik od njihovog potcenjivanja je prevelik, što će, zauzvrat, dovesti do materijalnih gubitaka.

 

Škorpija


Vreme je povoljno za rešavanje bilo kakvih finansijskih pitanja: zaključivanje ugovora i transakcija koje treba da donesu profit, obradu kredita i zajmova - mogu se brzo otplatiti.

 

Strelac


Zvezde preporučuju predstavnicima znaka da obrate maksimalnu pažnju na profesionalne i finansijske ideje koje bi im mogle sinuti ove nedelje - imaju odlične izglede.

Jarac


Finansijske transakcije koje dolaze ove nedelje moraju se tretirati sa oprezom, a još bolje - ako je to, naravno, moguće - odložiti ih za neko drugo, povoljnije vreme.

 

Vodolija


Ne bi trebalo da se bavite radom na novom projektu bez pažljivog procenjivanja svojih snaga i sposobnosti, inače postoji velika verovatnoća da će predstavnici znaka izgubiti više nego što dobiju.

 

Ribe


Ne treba da prenosite svoje prethodno – moguće negativno – iskustvo na novi projekat: naravno, moraju se uzeti u obzir greške iz prošlosti, ali, najverovatnije, ovoga puta će okolnosti uspešnije.

 

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

 

makonda-tracker