astrologija

Osećanja će IZAĆI na površinu: Kako će Saturnova petlja uticati na sve znakove Zodijaka od 19.3.2024. do marta 2025.?

0

Zamislite da u vašoj psihi postoji određeni ormar u koji već dugo trpate bol, pritužbe, tajne snove ili iskustva, a sada neko dođe i jednostavno otvori taj ormar.

KAKO SATURNOVA PETLJA UTIČE NA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA ?
KAKO SATURNOVA PETLJA UTIČE NA SVE ZNAKOVE ZODIJAKA ?foto: iredman/Shutterstock

On baca sve što ste tamo čuvali tokom godina na veliku gomilu i traži od vas da svaku stavku nazovete njenim imenom. To je otprilike ono što će Saturn raditi sa nama do 2026. godine, dajući zauzvrat najveći dar – emocionalnu mudrost i jasnoću.

 

U martu 2023. Saturn je započeo dugi tranzit kroz znak Riba, koji će se završiti tek 2026. godine. Pošto je tradicionalno gospodar karme i „razbijač“ ružičastih naočara, u znaku Riba planeta poprima karakteristike strogog učitelja koji počinje da se bavi našim nesvesnim, piše Atma.hr.

 

Kao i svaka spora planeta, Saturn će putovati kroz znak Riba sa kratkim prekidima tokom retrogradnih faza. Odnosno, nakon prolaska kroz određeni segment, ono će se zaustaviti i vratiti, kako bismo još jednom prošli kroz emotivne lekcije koje smo naučili. To je neka vrsta provere da se ne vratite tamo gde ste bili emocionalno nezreli.

 

Do 07.02.2024. Saturn je delovao kroz znak Riba od 1 do 12 stepeni, a od 19.3. počinje da radi petlja od 12 do 20 stepeni Riba. To znači da će uzimanje novog segmenta znaka otvoriti nove slojeve nesvesnog i probleme koji postoje u vašoj psihi. Opustite se: ono što vas je nateralo do suza 2023. je zauvek prošlost. Dolaze nove lekcije!

 

Saturn će verovatno uticati na mesta odgovorna za pitanja porodice, majčinstva i nekretnina. Činjenica je da je u astrologiji svaki znak zodijaka podeljen na decenije i da je vođen znacima ovog elementa. U slučaju Riba, prvim dekanatom od 1 do 10 stepeni vladaju same Ribe, a kontrola od 10 do 20 stepeni pripada znaku Raka. To znači da će Saturn "iščupati" slojeve vašeg nesvesnog koji su odgovorni za ono čime vlada sazvežđe Raka.

 

To su odnosi sa ženama i posebno majkama, vaše razumevanje teme porodice, strahovi i tajne želje u vezi sa potrebom stvaranja porodice, ovo je tema materinstva, kao i strahovi vezani za trudnoću i porođaj.

 

UTICAJ SATURNA NA VAŠ ZNAK ZODIJAKA DO 2025. GODINE
UTICAJ SATURNA NA VAŠ ZNAK ZODIJAKA DO 2025. GODINE foto: Ezume Images/Shutterstock

 

Takođe, mogli bi da se suoče sa činjenicom da sa sadašnjim partnerom ne možete da ostvarite porodični model o kojem sanjate. A ovo je možda i najgori bol.

 

Ako zažmurite na pravo stanje u porodici i odnosima, biće vam teško. Saturn može biti posebno težak za muškarce, jer će pokazati realnost odnosa sa suprugom i koliko je ona povezana sa majkom. Na primer, ako je u detinjstvu muškarac patio od prepotentne majke koja je ignorisala njegova osećanja, 2024. godine videće iste osobine u svojoj ženi, iako tu sličnost nije „primetio” dugi niz godina.

 

Za mnoge ljude, Saturn će izneti na površinu istine o vezama koje niste želeli da vidite. Na primer, ako ste u vezi sa zauzetom osobom, 2024. godine ćete se suočiti sa bolom i spoznajom da nemate budućnost u uslovima o kojima ste naivno sanjali.

 

UTICAJ SATURNA JE SVE JAČI I JAČI
UTICAJ SATURNA JE SVE JAČI I JAČI foto: Subbotina Anna/Shutterstock

 

Pored toga, mnoge žene i muškarci suočiće se sa realnošću onoga što se dešava u njihovoj vezi. Neverstvo, ljubavni trouglovi, razni strahovi i tajne želje će isplivati na površinu. Sve ovo se dešava tako da svaka osoba prestane da traži sreću u stabilnoj vezi i izabere ono što zaista može doneti emocionalnu udobnost i zrelost.

 

Saturn je planeta koja kristališe vodu znaka Riba, odnosno dovodi naše nesvesne snove u određene forme. Na primer, definitivno će vas podsetiti na format porodičnog života o kojem ste oduvek sanjali, a zatim će vas naterati da uporedite koliko dobro vaša trenutna veza može dovesti do tog sna.

 

Saturn to može učiniti na veoma suptilan način, unoseći u vašu orbitu porodicu ili vezu o kojoj ste oduvek sanjali. A pokazujući sliku i činjenicu da su takvi odnosi stvarni, on će vas, da tako kažem, suočiti sa stvarnošću u vašem sopstvenom životu.

 

ŠTA VAŠEM ZNAKU DONOSI SATURNOVA PETLJA?
ŠTA VAŠEM ZNAKU DONOSI SATURNOVA PETLJA?foto: MNStudio/Shutterstock

 

Na primer, oduvek ste sanjali o strastvenom braku, ali vaš intimni život sa trenutnim partnerom vas tera da želite najbolje.

 

A 2024. Saturn bi mogao da vas upozna sa strastvenim muškarcem koji će vas podsetiti na ono što ste oduvek želeli. Možeš li da odoliš? Da li vaš brak ili zajednica mogu da izdrže takvu kontrolu?Ž

 

Saturn takođe može pokrenuti pitanja o društvenom ispunjenju i tome koliko dobro vaše trenutno radno mesto odgovara vašim nesvesnim snovima. Ali ipak, uglavnom 2024. godine, Gospodar karme će pokrenuti naše snove... o porodici i raju, što se čini mogućim. Ako se sećate onoga o čemu ste oduvek sanjali...

 

Bonus video:

Ko se nikako ne slaže u ljubavi prema horoskopu?

 

makonda-tracker