astro prognoze

VERUJTE svojim željama & snovima: MLAD MESEC u Ribama svakom znaku donosi važan period koji će kulminirati u septembru

0

Mlad mesec u Ribama 10. marta započinje period koji će dostići vrhunac u septembru 2024. sa pomračenjem.

Mlad mesec u Ribama doneće romantiku, ali i mistiku
Mlad mesec u Ribama doneće romantiku, ali i mistikufoto: Fortis Design/Shutterstock

Predstojeći mlad mesec ispuniće vazduh romantikom, misticizmom i verom u ljubav. Ne plašite se velikih snova! Postoje astrološki trenuci kada u fokus dolaze naše najintimnije i najčistije misli.

 

Nemojte se plašiti da budete previše naivni, otvoreni i romantični — mlad mesec 10. marta u centar donosi upravo ovakve osećaje. Uprkos činjenici da će u ovom astrološkom dogašaju imati učešće i planeta karme Saturn, on će definitivno zabeležiti naše snove i ono što se nakupilo u nesvesnom.

 

Mlad mesec se javlja u znaku Riba, koji je upravo odgovoran za našu vezu sa principom u vidu snova, snova, fantazija i intuicije... Verujte svojim unutrašnjim željama, one su kompas u životu koji vam je suđen.

 

Šta znači stepen mladog meseca u Ribama?

 

Svaki astrološki fenomen se javlja u određenoj tački horoskopa, a to je stepen Zodijaka. U slučaju mladog meseca 10. marta, događaj će se odigrati na 21. stepenu, što na jeziku sabijskih simbola astrologa Dejna Rudijara znači analiziranje mogućnosti koje vam univerzum pruža, pri čemu morate voditi računa o svojim ličnim potrebama.

 

Zašto mlad mesec u Ribama 10. marta ima karmički ishod za sve?

 

Mlad mesec otvara ciklus nečega što će kulminirati pomračenjem u Ribama 18. septembra 2024.

 

To znači da sada možete položiti seme nekih karmičkih događaja, tako da jasno formulišite svoje najdublje želje i snove. Oni se mogu odnositi na odnose, karijeru, putovanja ili finansije, ali najvažnije je da ste što je moguće iskreniji prema sebi i čisti u svojim namerama.

 

Važno je da tokom mladog meseca budete čisti i iskreni prema sebi
Važno je da tokom mladog meseca budete čisti i iskreni prema sebifoto: Max4e Photo/Shutterstock

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

 

 

makonda-tracker