astro prognoze

Kome MLAD MESEC u Ribama donosi životne promene? 3 horoskopska znaka pripremiće se za sudbinske preokrete iz snova

0

Na proleće nas čeka mlad mesec u znaku Riba i donosi sudbinske promene nekim znakovima Zodijaka.

Kako će na vas uticati mlad mesec u Ribama?
Kako će na vas uticati mlad mesec u Ribama?foto: Shutterstock/Emotions studio

Proleće počinje lepim i sudbonosnim mladim mesecom u Ribama, ali ovo sazvežđe je odgovorno za snove i maštarije, što ukazuje na uticaj sopstvenih iluzija na događaje.

 

Na primer, neko može bukvalno da vidi u snu sliku budućeg života ili saputnika koji će uskoro ući u vaš život, dok će neko drugi imati neke specifične tajne želje.

 

Važno je da će se mlad mesec odvijati u konjunkciji sa Saturnom; planeta karme će biti iza Meseca i Sunca, a Neptun, gospodar božanske energije, stajaće ispred njih. Ovo sugeriše da će se činiti da će svi novi odnosi biti pod kontrolom sudbine, a karma će imati poseban uticaj.

 

 

3 znaka na koja će mlad mesec najviše uticati

 

Devica

 

Mlad mesec se javlja u vašem sektoru partnerstva i braka, što znači da možete sresti osobu koja vam je bukvalno bila predodređena za vas. Možda će to biti baš ta veza koja će dovesti do braka, ili će vaš novi izabranik/ca odgovarati vašim snovima.

 

Škorpije započinju novu ljubavnu priču
Škorpije započinju novu ljubavnu pričufoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Škorpija

 

Mlad mesec se javlja u ljubavnom sektoru, što znači da zaista možete započeti novu ljubavnu priču, i to onu koja će vam biti neverovatno inspirativna. Ovu osobu možete upoznati na nekom kursu, mestu gde ispoljavate kreativnost, u teretani ili na putovanju.

 

Ribe

 

Mladi mesec se javlja u vašem znaku, ali u tom trenutku će vladar vašeg bračnog sektora, Merkur, biti u vašem sazvežđu. Vaš partner se može bukvalno pojaviti niotkuda; možete se sresti pod potpuno misterioznim i neobičnim okolnostima, dok putujete, na terminu u klinici, ili možda na internetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

wday.ru

makonda-tracker