ASTROLOGIJA

Vrhunac je 24. febrauara, stižu PROMENE i IZNENAĐENJA: Horoskop za SNEŽNI (PUN) MESEC za svih 12 znakova Zodijaka

0

Poznati astrolog Kajl Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko punog meseca ovog meseca, koji dostiže vrhunac 24. februara.

ŠTA ČEKA STRELČEVE TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?
ŠTA ČEKA STRELČEVE TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Strelac


Pobeda je tako blizu da je možete okusiti, Strelče!

 

- Sa uspehom u karijeri, novim prilikama i prekretnicom pred vama, spremni ste da pokažete svetu ko je šef. Verovatno će se pojaviti promocija i priznanje, ali budite sigurni da se sada bavite i drugim stvarima - kaže Tomas. 


Jarac 


Potpuno novo putovanje uskoro počinje, Jarac!

 

- Vaš um i ideje su ekspanzivni i željni ste da vidite šta još život može da ponudi - kaže Tomas.

 

Mogli biste da vidite „kulminaciju oko intelektualnog projekta, prilike za putovanje, akademske inicijative ili medijske potrage“, navodi Tomas. „Ali budite sigurni da sve proveravate dvaput i čitate sitna slova“, dodaje on.

 

Tomas kaže da biste takođe mogli „da naletite na prepreku ovog puta“, ali ako udahnete kroz nju, on uverava „trebalo bi da budete dobro“. Ako se sada pojave bilo kakve zakonitosti ili pregovori, Tomas kaže da je „ključno da imate advokata ili profesionalca od poverenja da sve pregledate“.

Vodolija 


Stvari vam neće ići od ruke ovog puta, Vodolijo!

 

Ovo se verovatno odnosi na vaš posao. Moglo bi biti neslaganje u vezi načinom na koji ste ostvarili svoje ciljeve, navodi Tomas.

 

Drugi način na koji se to može manifestovati je oko imovine, ulaganja ili finansijskih pitanja. 

 

Najbolja stvar za uraditi? Tomas predlaže:

 

- Idi odlučno napred, ali i pažljivo sa svojim emocijama. Ljudi će vas bolje slušati ako budete prijateljski nastrojeni, nego ako odmah padnete u vatru.

 

Ribe 


Ljubav je na pomolu, Ribe?

 

Tomas kaže da će veze biti na prvom mestu oko februarskog punog meseca.

 

- Čini se da ste spremni da preduzmete sledeći korak ili je neko spreman da izazove emocionalni bes i to ste verovatno vi! - predviđa on.

 

S jedne strane, ova luna može da vas i tog nekoga zbliži - ali s druge strane, Tomas kaže da se može desiti da svako krene svojim putem. U tom  slučaju, on uverava da „ponekad dobrim stvarima mora doći kraj da bi vas pripremili za one koje su još bolje“.

 

Bonus video:

Šta je mundalna astrologija? 

 

makonda-tracker