ASTROLOŠKE PROGNOZE

Pridržavajte ih se i život može krenuti nabolje: Horoskop HITNIH SAVETA za svaki znak Zodijaka od 12. do 18. februara

0

Astrolozi imaju važne savete za svaki horoskopski znak u ovoj sedmici februara.

Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?
Koji su najbitniji saveti za vaš horoskopski znak ove nedelje?foto: Ruslan Malysh, Shutterstock

Astrološkinja Ana Rusalkina sastavila je horoskop hitnih saveta za sve predstavnike horoskopskih znakova, i to u sedmici od 12. do 18. februara.

 

Ovan

 

Često pokušavate da vidite dobro u drugima i "uklonite" njihove nedostatke. A šta je sa vama? U ovoj nedelji pokušajte da iskreno razmislite o svojim slabostima, ali ne upuštajte se u samokritiku, prihvatite ih i nežno formirajte nameru da ih se rešite.

 

Bik

 

Kada pokušate da uradite sve maksimalno i odjednom, na kraju ništa ne uspe. Zapamtite ovo ove nedelje. Nema potrebe da pokušavate da stignete na vreme svuda i svuda. Fokusirajte se na ono što je važno, postavite prioritete i striktno ih pratite bez preskakanja sa jednog na drugi.

 

Blizanci

 

Svakog dana pronađite najmanje tri razloga da se zahvalite svojim najmilijima. I preporučljivo je da to izgovorite. Budite iskreni i ne govorite samo radi govora, jer laž se uvek oseća. Ne samo da će ovo poboljšati vaše odnose, već ćete videti i važne sitnice koje često promiču vašoj pažnji u svakodnevnom životu.

 

Rak

 

Sagledajte dobro sopstvene životne smernice. Ako ih još nemate, uskoro ćete to osetiti. Vaše moralne vrednosti se preispituju. Pojaviće se pitanja šta je ispravno, a šta pogrešno. I ovde ne treba da se fokusirate na druge, već tražite ove odgovore u sebi.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker