ASTROLOGIJA

Vrhunac je 24. febrauara, stižu PROMENE i IZNENAĐENJA: Horoskop za SNEŽNI (PUN) MESEC za svih 12 znakova Zodijaka

0

Poznati astrolog Kajl Tomas predviđa da će "mešoviti asortiman energija" biti prisutan oko punog meseca ovog meseca, koji dostiže vrhunac 24. februara.

ŠTA ČEKA LAVA TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?
ŠTA ČEKA LAVA TOKOM PUNOG MESECA U FEBRUARU?foto: ANTON URICH/Shutterstock

Lav 

Pazite na novac Lavovi!

 

- Vaši prihodi i rashodi se trenutno ne slažu”, kaže Tomas, napominjući da je „možda došlo vreme da pritisnete kočnicu”.

 

Ako procenite svoje finansije, Tomas predviđa da ćete „sigurno izaći napred“. Međutim, on kaže da ova ista lunacija „može da izazove pozamašnu kupovinu“ za koju mislite da možete da se nosite, ali možda ćete morati da razmislite.

 

Na sreću, ovaj period lunacije bi takođe mogao da vam „donese iznenađujuću povišicu“, navodi Tomas – ili čak „novu priliku za posao“ ili „dodatnu zaradu sa strane“, dodaje on. "Ako iz nekog razloga sada izgubite tok prihoda, moraćete brzo da potražite nešto novo."

 

Devica

 

Device, vreme je da zablistaš! Iako Tomas upozorava:

 

- Ovo bi moglo pokvariti planove ljudima oko vas ili partneru, jer oni neće podržati vaše najdublje želje i planove. Nemojte sada da se povučete - savetuje Tomas.

 

Međutim, recite kako se osećate i iskoristite svoje pregovaračke veštine da im „pokažete srebrnu liniju“, kaže Tomas, napominjući da „stvari i dalje mogu ići kako želite“. On dodaje: „Ovo je prekretnica za vas, pa posegnite za zvezdama i vidite koje možete da zgrabite.

Vaga 

 

Osećate se iscrpljeno? Tomas predviđa da će februarski pun mesec „izneti vaše najdublje potrebe da se suočite“ — pa ako se osećate anksiozno, predlaže vam da „odmaknete korak i opustite se“.

 

Tomas kaže da je ova lunacija "malo čudna." Zbog toga kaže da „pazite da se ne pritiskate previše ili se možete razboleti“.

 

Škorpija

Živeli Škorpije!

 

- Uzbudljivi događaji, žurke i sastanci sa prijateljima mogli bi da u vama probude neku novu energiju i nateraju vas da potpuno promenit svoju svoj izgled i krenete da se zabavljate - kaže Tomas.

 

Takođe biste mogli da uživate u nekom uspehu koji ste postigli uz dosta muke i truda. 

 

Na drugom mestu u svom predviđanju, Tomas kaže da se vaš romantični partner možda „svađa sa prijateljem“ i da bi „uzrok mogla biti ljubomora“. On predlaže: „Nađite način da pomognete svima da uvide da nema razloga za dramatičnost.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker