Veliki GODIŠNJI HOROSKOP ZA 2024. godinu: Ovan bi mogao da upozna SRODNU DUŠU, a koga čeka MORE PROBLEMA?

0

Bikovi, Jupiter vam je pružio prilike koje se ne propuštaju, doživećete poslovni bum i bićete zadovoljni onim što ste postigli, kao i onim što radite.

VELIKI GODINŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINU
VELIKI GODINŠNJI HOROSKOP ZA 2024. GODINUfoto: Shutterstock / Madrigal8

Nećete tražiti dlaku u jajetu, ali ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere povećaće vaš uticaj na druge u ovom smislu, ali za mnoge će se to dešavati postepeno, čak će vam izgledati nevidljivo, piše Ehoroskop.net

 

Tek kasnije ćete postati svesni koliko je efikasan. Blizanci, do maja/maja ćete verovatno balansirati stroge kriterijume ili nemoguće zahteve prema drugoj strani, a onda ćete posle 26. 5. postati ljubazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji.

 

Uz povremene gunđale jadikovke, ali zanemarljivog karaktera. Zbog optimizma, koji će tokom naredne godine pobeđivati u borbi sa pesimizmom, uspećete da održite dobro raspoloženje kako u sebi tako i u društvu osobe do koje vam je stalo.

 


OVAN

 

LJUBAV: Tokom većeg dela godine možete očekivati sasvim solidan i relativno miran ljubavni život. Nema loših tranzita za vašu privatnost, osim što u danima oko 8.4. tokom pomračenja Sunca u vašem znaku verovatno ćete intenzivno razmišljati o sebi, o svom položaju i u svetu i u odnosima. Sve ostalo će biti u redu, a u poslednja dva meseca vaš privatni i ljubavni život će se još malo intenzivirati, biće više događaja, zbog tranzita Marsa u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi. Znaćete kako da efikasno i efikasno komunicirate. Biće to dobitna kombinacija za one koji još uvek traže srodnu dušu. Budite otvoreni koliko ste iskreni. Povoljno postavljena Venera će vam još više pomoći od 1.1. do 24.1., od 8.4. do 30.4. kada je u vašem znaku, pa opet od 12.7. do 6.8., a od 18.10. do 12.11.

 

KARIJERA: Mnogi od vas će samo nastaviti da nadograđuju ono što ste uspešno započeli u poslednjih godinu ili dve. Ništa vas neće zaustaviti, a povremena tužna pomisao bi trebalo da bude samo nežna kočnica da sprečite da se povredite. Držite se realnih procena, ali ne odustajte od svojih snova. Samo ih postavite u realistične okvire i vrata će se otvoriti. Zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 2. kući novca, tokom proleća moguć je neočekivano veliki dobitak. Ne opuštajte se, već nastavite da radite naporno. Posebno dobro ispod su postavljeni svi poslovi vezani za kontakte, komunikaciju, medije, internet, kratka putovanja, izražavanje.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Imaćete dovoljno snage tokom cele godine, a posebno poslednja dva meseca. Zdravlje će vas dobro poslužiti, a najveći izazov na ovu temu biće povremene i prolazne tužne misli. Zapamtite ono "Kuck care on radost" i sve će biti sjajno.

 

 

BIK

 

LJUBAV: Zbog Jupitera u vašem znaku od početka godine do 26. maja bićete dobro raspoloženi. Otvoreni, srdačni i prijemčivi za sve vrste pozitivnih druženja. Tako će svi oni koji su još sami pronaći nekoga ko će im lakše ulepšati dane. Oni u stabilnim vezama, zbog svog optimističkog pristupa, poboljšaće svoje odnose sa najmilijima, a neke okolnosti će im ići u prilog u tom pogledu. A u ostatku godine ćete se osećati dobro sa nekim trenjem zbog još uvek prisutnog Urana u vašem znaku. Mnoga prijateljstva će biti na iskušenju, a neka će biti prekinuta ili napuštena. U poslednja dva meseca u godini bavićete se uređenjem doma ili nečim u vezi sa tom temom. Iskoristite dobru Veneru od 24. januara. do 17.2., od 30.4. do 24.5. kada je u Biku, od 6.8. do 30.8., a od 12.11. do 8.12.

 

KARIJERA: Jupiter vam je pružio prilike koje se ne propuštaju, pa ćete biti na poslovnom bumu ili ćete bar u duši biti zadovoljni onim što ste postigli, kao i onim što radite. Nećete tražiti dlaku u jajetu, ali ćete više igrati na poverenje. Ulazak Plutona u vašu prirodnu 10. kuću karijere povećaće vaš uticaj na druge u ovom smislu, ali za mnoge će se to dešavati postepeno, čak će vam izgledati nevidljivo. Tek kasnije ćete postati svesni koliko je efikasan. U poslovanju će biti i tema čijim rezultatima nećete biti zadovoljni jer ne dostižu vaše ambicije, ali objektivno za to nemate pravi razlog. Dva pomračenja u vašem 6. polju službe mogu doneti neke promene na radnom mestu, u danima oko 25.3. i oko 2.10.

 

ZDRAVLJE & SAVET: Proći ćete kroz potpuno različite faze – biće osećaja bespomoćnosti, pa nervoze, pa ushićenja, radosti, sve jedno za drugim ili čak u paketu. Uvek birajte ono zbog čega se osećate dobro, a ostalo neka ode što dalje od vas. Ignorišite takve stvari.

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA BLIZANCE
GODIŠNJI HOROSKOP ZA BLIZANCEfoto: ANTON URICH/Shutterstock

 

BLIZANAC 

 

LJUBAV: Do maja/maja ćete verovatno balansirati sa strogim kriterijumima ili nemogućim zahtevima prema drugoj strani, a onda ćete posle 26. 5. postati ljubazniji, srdačniji, otvoreniji i tolerantniji. Uz povremene gunđale jadikovke, ali zanemarljivog karaktera. Zbog optimizma, koji će tokom naredne godine pobeđivati u borbi sa pesimizmom, uspećete da održite dobro raspoloženje kako u sebi tako i u društvu osobe do koje vam je stalo. A samci će ovako lakše pronaći nekoga za sebe. Ništa vam ne stoji na putu do sreće u privatnom životu osim vas samih. Tako da zavisi od vas. Uživajte u danima Venere u svoju korist između 17.2. i 12.3., posebno od 24.5. do 18.6. kada je u vašem znaku, od 30.8. do 24.9., a od 8.12. do kraja godine.

 

KARIJERA: Problemi sa šefom, starijim ljudima ili autoritetima pratiće vas veći deo godine. Budite mudri i uvek preispitujte svoju skalu vrednosti i prioriteta, pa ako vam nešto nije zaista važno, pustite to da uđe na jedno uvo, a da izađe na drugo. Jupiter u vašem znaku od 26. 5. do kraja godine će olakšati pomenute situacije i lakše ćete se nositi sa svime, a imaćete i velike mogućnosti za rast i razvoj u profesionalnom smislu. Budite oprezni i iskoristite sve najbolje što možete i znanje. Poslednja dva meseca u godini provešćete u intenzivnoj komunikaciji, a moguća su i česta putovanja vezana za posao ili bar rad na terenu. Kako volite kretanje, uživaćete u njemu.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ponekad će vas mučiti niz pitanja na koja nećete odmah znati odgovore. Vaša radoznalost će biti u ozbiljnom iskušenju, ali nemojte žuriti da je otkrijete, jer će samo strpljenje i realan životni odnos moći da rasvetle neke stvari. Ne zaboravi na to.

 

 

RAK

 

LJUBAV: Ništa važno ili uznemirujuće neće poremetiti vaš harmoničan privatni i ljubavni život. Ako ste u dugoj vezi, tokom ove godine još više ćete učvrstiti svoju vezu, a ako ste i dalje slobodni, imaćete dovoljno samopouzdanja da se otvorite i zbližite sa potencijalnom voljenom osobom. Ukratko, ljubav ove godine mogla bi se opisati jednom rečju – stabilna. Oni koji studiraju ili uče verovatno će morati da se malo više trude ili će im ambicije u tom pogledu biti izraženije, pa je moguće da će ljubav malo ostaviti po strani. Stoga, ako ste u vezi, samo pazite da ne zanemarite voljenu osobu. Tokom proleća moguć je neočekivani srećan susret sa starim prijateljem, koji će vas istinski ispuniti. Venera od 12. marta je dobra za vas. do 8.4., od 18.6. do 12.7. kada je u Raku, a od 24.9. do 18.10.

 

KARIJERA: Vaša interesovanja i teme koje će vas tokom ove godine pretežno zaokupljati neće biti usmerene na posao. Stoga će mnogi raditi ono što im treba i biće manje-više dobro. Ono što će vas više zanimati biće istraživanje novih oblasti, kojima ćete pristupiti izuzetno studiozno i ozbiljno. Neki će dobiti stipendije za stručno usavršavanje ili će otići na putovanje gde će steći nova znanja. Sve će se to desiti kako je planirano i uglavnom će biti stabilno i učiniće vas zadovoljnijom osobom. U danima oko 8.4. kada dođe do pomračenja Sunca u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguće su promene koje ćete dobro podneti. Donesite odluke o tome najmanje dan kasnije nakon što pomračenje prođe.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Svakog dana ćete osećati da se u vama stvara temelj za lepše i sigurnije sutra. To je rezultat neke stabilizacije dužih tranzita, što će povećati vaše samopouzdanje i moći ćete da planirate dugoročno. Budite mudri.

Nastavak na sledećoj strani...

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA LAVA
GODIŠNJI HOROSKOP ZA LAVA foto: ANTON URICH/Shutterstock

LAV

 

LJUBAV: Kao što je vaše ljubavno nebo očišćeno od zahtevnih planetarnih uticaja proteklih godina, i imate osećaj da su se neka vrata otvorila, na njenom pragu se konsoliduje opozicija Pluton, koji će samleti sve što Saturn nije ustoličiti pre, do kraja, ali postepeno i gotovo nevidljivo. I dalje ćete morati da se ponašate zrelo, nema laskanja, niko vam neće progledati kroz prste. Oni u vezama balansiraju između detinje želje za cirkuskim predstavama i stvarnosti koja zahteva da sve bude jasno, čisto, promišljeno. Pravac koji ste postavili, bilo vi ili zajedno, neće tolerisati nikakve ludosti. Imajte ovo na umu kada se udvarate nekome, ako ste i dalje slobodni. Međutim, sada znate šta želite, pa će vam biti lakše. Venera vam je naklonjena od 1. januara. do 24.1. od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. kada je u Lavu, a od 18.10 do 12.11.

 

KARIJERA: Biće velike mogućnosti za razvoj karijere i vaše pozicije u poslu, ali samo pazite da sve to ne raznesete zbog nervoze, žurbe ili nekih utopijskih ideja. Budite realni, držite se zadatih šablona i jednostavno radite, rezultati su tu, neće izostati. Štaviše, tokom proleća, zbog konjunkcije Jupitera i Urana u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, moguća je iznenadna i neočekivana promocija ili neka prilika o kojoj niste ni sanjali. Takođe je važno da ne računate na tuđa ulaganja i da ne uzimate kredite, jer će vas iscrpiti više nego što biste od njih dobili. Poslednja dva meseca u godini radićete danonoćno zbog Marsa u vašem znaku, pa pazite da ne pregorite. Red aktivnosti, red odmora i sve će biti za pet.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Ništa i niko neće biti protiv vas, ali ni za vas. To će izazvati ljutnju jer će vam nedostajati ono što najviše volite – biti u centru pažnje. Ovo su prilike da se malo odmaknete i analizirate šta je unutra, što će vas onda učiniti zanimljivijim drugima.

DEVICA

 

LJUBAV: Nastaviće da vas s vremena na vreme muči opozicioni Saturn u vašoj prirodnoj 7. kući braka i dugotrajnih veza. Istina, neki su već naučili da se nose sa tim, kroz humor, gledajući takve sadržaje, prizivajući na sebe pozitivne i vesele misli, i sve to šireći kroz svoju vezu. Samo tako nastavi, posebno kada dođu ti sivi dani. Od vas se traži red, strpljenje, zrelost, odgovornost, pa prihvatite sve. Pokažite se kao odrasla osoba. Kasnije će ti biti drago. Pomračenje Meseca 18.9. u vašem prirodnom 7. polju će pokrenuti neka pitanja ili emocije sa kojima će biti teško da se nosite. Izdržao, spasio. Ako ništa drugo, onda je tako. Ne čačkaj tamo gde ne bi trebalo. Obavezno iskoristite dane kada vam je Venera naklonjena, a to će biti od 24. januara. do 17.2., od 30.4. do 24.5., posebno od 6.8. do 30.8. kada je u vašem znaku, a od 12.11. do 8.12.

 

KARIJERA: Saradnja i rad po ugovoru tokom cele godine zahtevaće od vas da budete promišljeni, profesionalni i uzdržani. Proverite činjenice i držite se podrazumevanih obrazaca i biće vam dobro. S druge strane, biće vam otvorena nova znanja i novi horizonti u vašoj profesiji. Neki će početi da usavršavaju svoje stručno znanje, a to će posebno dobro doći za to proleće. Biće onih koji će po sve otići u inostranstvo, ali će pre svega nešto naučiti. Ako još uvek studirate, ovo je dobro vreme za planiranje i razmenu u vezi sa vašim studijama. Posle 26.5. zbog Jupitera u vašem prirodnom 10. polju karijere moguće su dobre prilike za razvoj, veći posao ili napredovanja.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Manje briga dolaziće spolja, od drugih ljudi, posebno od starijih ili autoriteta. Nemojte previše diskutovati i analizirati, jer ćete samo trošiti energiju. Uzmite stvari kao činjenice i bavite se njima svakodnevno. Već sledećeg dana biće lakše. Korak po korak.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAGU
GODIŠNJI HOROSKOP ZA VAGU foto: ANTON URICH/Shutterstock

VAGA

 

LJUBAV: Dva pomračenja u vašem znaku, 25.3. (Meseca) i 2.10. (Sunce) će vas staviti u centar pažnje. Tih dana ćete intenzivno razmišljati i osećati sebe, svoju poziciju u vezi ili ćete morati da se bavite tom temom. Važno je da donesete odluke koje će vam biti važne barem dan nakon što prođe pomračenje, jer će vam tada sve biti jasnije. 8.4. je takođe pomračenje (Sunca) u Ovnu, iu vašoj prirodnoj 7. kući braka i dugih veza, tako da je oko tih dana manje-više isto, s tim da je fokus više na drugoj strani. Ova godina će za vas biti značajna u ljubavi jer će iznedriti neke novine, bitne odrednice, a na vama je da donosite mudre odluke slušajući pre svega sebe iznutra. Venera vam je naklonjena od 17. februara. do 12.3., od 24.5.

do 18.6., od 30.8. do 24.9. kada je u Vagi, a od 8.12. do kraja godine.

 

KARIJERA: Atmosfera na radnom mestu će postati sumornija i zahtevnija, a odnosi sa kolegama zahtevaće strpljenje, zrelost i promišljenost. Biće vam malo teže, ali uz pametno balansiranje moći ćete da sve postavite na svoje mesto. Istovremeno, neobično je da je tokom proleća moguć iznenadni neočekivani dobitak ili podrška drugih (to nisu kolege ili podređeni, već neko van toga), što će vas ispuniti dodatnim entuzijazmom za rad. Da ti dam dobar vetar u leđa. Posle 26.5. kada Jupiter pređe u znak Blizanaca, sve će vam biti lakše, a moguće je da ćete ojačati poslovanje i kontakte sa inostranstvom, što će vam otvoriti velike mogućnosti za profesionalni razvoj. Oni koji uče će imati koristi.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Iako će vam se ponekad činiti da imate veće zahteve nego što možda zaslužujete, dugoročno gledano, pred vama je period kada će vam mnogo toga ići na ruku. Verovatno ga nećete videti odmah, ali će vremenom postati očiglednije. Ne brini.

ŠKORPIJA

 

LJUBAV: Već ste navikli da je Uran protiv vas, što svako malo unosi neku žurbinu ili ekstravaganciju u vezu. Ove godine će se ljubavni markeri pojačati sa Saturnom i Neptunom u vašoj prirodnoj 5. kući ljubavi, pa će neizbežna nervoza ustupiti mesto nekoj zrelosti, neobičnoj ozbiljnosti, zahtevnosti tipa koji zahteva strpljenje ili slično. Ono što je važno jeste da ćete se sa svime nositi više nego dobro, štaviše, takve situacije će doprineti jačanju vaših ličnih odnosa i na neki način ih čak i stabilizovati. Pošto ste po prirodi hladnokrvni, prihvatite sve i izaći ćete kao pobednici. Samo držati. Jupiter u Biku do 26. maja. sve će ublažiti. Iskoristite povoljno aspektovanu Veneru 12. marta. do 8.4., zatim od 18.6. do 12.7., a posebno od 24.9. do 18.10 kada je u vašem znaku.

 

KARIJERA: Tokom proleća moguć je neočekivano dobar ugovor koji će vas iznenaditi ili dogovor o nekoj saradnji koji će imati isti efekat. Budite spremni i otvoreni za takve mogućnosti. Istina, isto proleće će doneti i pomračenje, 4/8, u vašem 6. službi i radnom mestu, pa možete očekivati neke vesti ili promene tih dana. Sve ostalo će se dešavati standardno i manje-više ustaljeno, a vi ćete balansirati kako najbolje znate. Vaš fokus ove godine će biti više na privatnim temama ili onima vezanim za decu i mlade, a ponekad ćete raditi i napamet (osim prethodno navedenih situacija). Ipak, budite na oprezu, da dobru prolećnu priliku ili promenu ne dočekaju nepripremljeni.

 

ZDRAVLJE I SAVET: Znaćete kako da se nosite sa svom nervozom na pravi način jer ćete imati dovoljno pratećih aspekata da plutate. Zato će bitke koje vodite na kraju ići u vašu korist, ako ste svesni da trčite maraton, a ne sprint.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA
GODIŠNJI HOROSKOP ZA STRELCA foto: ANTON URICH/Shutterstock

STRELAC

 

LJUBAV: U ličnim odnosima neće biti ni plusa ni minusa, ali manje-više sve je standardno i ustaljeno. Mnogi će zato tokom ove godine ojačati svoje odnose, a oni koji još traže srodnu dušu imaće potrebno samopouzdanje da nekom priđu i obrnuto. Ono što je dobro i još će doneti neku ljubavnu ekspanziju je ulazak Jupitera u Blizance 26. 5., što je vaša prirodna 7. kuća braka i dugotrajnih veza. S jedne strane, nemojte biti lenji, jer ćete s druge strane imati velike mogućnosti za harmoničan razvoj ljubavnih odnosa. Manji problemi će se odnositi na kuću ili stan, ili rešenje stambenog pitanja, što će od vas ove godine zahtevati odgovornost i ozbiljan pristup. Dobra Venera doneće harmoniju od 1. januara. do 24.1. kada je u Strelcu, od 8.4. do 30.4., od 12.7. do 6.8. , a ponovo u Strijelcu od 18.10. do 12.11.

 

KARIJERA: Svi koji rade od kuće ili imaju privatni biznis želeće da prošire vidike i rade jer se neće osećati dovoljno dobro kod kuće, ili će imati osećaj da su sputani. Međutim, ono što ćete morati da uradite, uradite to najozbiljnije. S druge strane, svi ostali će imati odličnu priliku za nešto novo i izazovno na poslu tokom proleća, pa ostanite sa nama. Svi zaposleni u uslužnoj delatnosti će imati koristi. U poslednja dva meseca u godini verovatno ćete se fokusirati na saradnju sa inostranstvom ili ćete se maksimalno angažovati u njoj. Ako ste student ili još uvek studirate, onda ćete se malo više potruditi da postignete ono što želite. Imaćete dovoljno snage da u tome uspete.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sportom i zdravim navikama, posebno provođenjem vremena i izletima u prirodu, uspešno ćete savladati manje mračne misli koje će vam s vremena na vreme doći. Ignorišite ih i uvek se fokusirajte ne na ono zbog čega se osećate lepo i dobro, i sve će biti tako.

JARAC

 

LJUBAV: Izgleda da ćete se ove godine pretvoriti u pravog Jarca, odnosno kozu. Vaš fokus će biti svuda drugde, a najmanje na ljubavi. To ne znači da neće biti ljubavi, naprotiv, ali tranziti planeta vam nisu ni u korist ni protiv vas. Dakle, ako ste u stabilnoj vezi, ojačaćete je, pod jednim uslovom – da voljenu osobu ne zanemarite zbog svega ostalog. Zapamtite i pokažite joj (mu) neki znak pažnje, to će im mnogo značiti, a i vama će biti lakše jer ćete izbeći nepotrebna pitanja o tome šta sada radite, koliko će to trajati, koliko i kao. Budite iskreni i ljubazni. Oni koji su još sami ne treba da zaborave da je lepše u paru, pa neka se s vremena na vreme osvrnu oko sebe. Vredi. Venera vam je naklonjena od 24. januara. do 17.2. kada je u Jarcu, od 30.4. do 24.5., od 6.8. do 30.8., a od 12.11. do 8.12. – opet u Jarcu.

 

KARIJERA: Poslovni odnosi će postati ozbiljni, igra zahtevnija, a imaćete veće mogućnosti da ostvarite važne kontakte. Biće to neophodan izazov za vas i put ka napretku. Dva pomračenja u vašoj prirodnoj 10. kući karijere, 3/25. i 2.10. sigurno će doneti nove prilike kroz određene vesti i promene, a na vama je da mudro odlučite šta to podrazumeva i da to učinite bar dan nakon što pomračenja prođu. Ulazak Jupitera u vašu prirodnu 6. kuću službe i radnog mesta posle 26.5. do kraja godine uneće u isto prijatnu i pozitivnu atmosferu, dobre odnose sa kolegama, neku lepu priliku ili posao u kome ćete spojiti prijatno sa korisnim, i moći da se razvijate.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Dosta pozitivnih tranzita u vaš znak tokom većeg dela godine daće vam snagu i volju da nastavite dalje. Budite i ostanite realni, jer ćete tako najbolje uspeti. To ne znači da ignorišete maštu koju imate, već da je pametno uklapate u stvarnost.

GODIŠNJI HOROSKOP ZA VODOLIJU
GODIŠNJI HOROSKOP ZA VODOLIJUfoto: ANTON URICH/Shutterstock

VODOLIJA

 

LJUBAV: Neće biti značajnijih promena u vašem ljubavnom statusu ako ste već u vezi – razvijaće se stabilno. Ovu sreću povremeno mogu poremetiti dodatni napori koje ćete morati da uložite da biste obezbedili novac neophodan za zajednički život. S druge strane, neočekivano dobra prilika za rešenje stambenog pitanja moguća je tokom proleća. Posle 26.5. kada Jupiter uđe u Blizance (vaše prirodno 5. polje ljubavi) vaš ljubavni život će postati bogatiji, a vi i vaša voljena osoba možete se ponovo zaljubiti. Najveće šanse da je pronađu od pomenutog datuma do kraja godine imaće oni koji još traže srodnu dušu. Poslednja dva meseca opozicioni Mars doneće neke dodatne ljubavne aktivnosti ili neke svađe. Venera od 17. februara je dobra za vas. do 12.3., od 24.5. do 18.6., od 30.8. do 24.9. , a od 8.12. do kraja godine.

 

KARIJERA: Iako će vam ove godine fokus biti na ljudima, odnosima, komunikaciji, pravdi i sličnim vrednostima, što se posla tiče, čuvajte ono što imate i zaradite, jer ćete morati da zaradite svaki dinar. Do njega ćete doći samo predanim radom. Nisu poželjni akrobacije. Posle 26.5. poslovi sa omladinom, decom, sportom, kreativnošću, scenskom umetnošću su dobro postavljeni, sve pred publikom, ali ne na tipično rizičan način, već planskije i promišljenije. Poslednja dva meseca takođe zahtevaju strpljenje i takt, posebno u uspostavljanju saradnje. Uverite se da se ne povredite i razmislite dvaput pre nego što potpišete ugovor. Tako će sve biti u redu.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Sada kada znate šta želite, lakše je ići dalje, jer znate da se orijentišete. Pratite svoj unutrašnji glas i ne zaboravite kroz šta ste prošli proteklih godina. Ovo će vam dodati motivaciju i lepotu svakog jutra kada se probudite i dočekati novi dan sa osmehom.


RIBA

 

LJUBAV: Možda vam je već dosta Saturna u vašem znaku, koji vas je pio, ali će vas i dalje piti cele godine, pa je najbolje da to prihvatite stoički. Zapamtite da bez njega nema odrastanja, pa kad dođu sivi dani, a vi i vaša voljena osoba pogledate neki smešni film (ma koliko god glup bio), okrenite glavu ka Suncu, vrištite da istresite bes (najbolje u prometne ulice da vas niko ne čuje). Pomračenje Meseca u vašem znaku 18. septembra. sve će se još više poravnati, možda će ti se zaplakati, pa znaj da će proći i ne odustaj. Humor leči sve. Držite glavu gore i idite dalje. Pod takvim tranzitom, veze postaju još jače, a samci kristališu upravo ono što žele. Zato ćete profitirati u budućnosti. Venera od 12. marta je dobra za vas. do 8.4. u vašem znaku, od 18.6. do 12.7., a od 24.9. do 18.10.

 

KARIJERA: Ono čime ćete se najviše baviti ove godine jeste sami sebe, svoje mesto u svetu i svet u vama, zatim poruke, kontakti, pisma, prepiska. Kroz sve ovo ćete izraziti sebe i svoje unutrašnje stanje. Da ne biste postali dosadni, neki kućni poslovi (naročito posle 26. 5.) doneće vam pravo osveženje. Neki će krenuti sa krečenjem stana, renoviranjem kuće ili slično. To će biti njihov ventil. Radićete posao koji obavljate rutinski, osim u poslednja dva meseca kada ćete morati da budete dodatno angažovani na tome. Tada će biti povećani zahtevi, pa ćete morati da uložite dodatne napore da sve završite. Sve će vam biti lakše ako ne postavljate previše pitanja. Znajte da je ovaj period prolazan.

 

ZDRAVLJE&SAVET: Bez obzira na težinu koju ćete s vremena na vreme osećati, uvek ostavite malo svetla za sebe. Ne zaboravite da sebi napišete neku lepu misao ili bilo šta što vas čini srećnim. Dobro će ti doći u trenucima kada dođe tuga, a onda je jednostavno zaboraviš i pređeš preko tih zapisanih misli. To radi.

 

Bonus video:

Koga čeka srećan period?

 

makonda-tracker