ZAVIRITE MEĐU ZVEZDE

Horoskop Pavela Globe od 18. do 24. decembra: Pred Škorpijama je TEŠKA NEDELJA, a evo ko treba da bude oprezan sa NOVCEM

0

Bliži se pretposlednja nedelja 2023. godine, a vi zavirite među zvezde i pogledajte šta nam ona donosi 

NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE
NEDELJNI HOROSKOP PAVELA GLOBE foto: Shutterstock / maxbelchenko

Prognoze jednog od najpoznatijih i najcenjenijih astrologa u Rusiji i zemljama ZND pomoći će vam da pravilno planirate svoje poslove i prevaziđete nevolje tokom ovog perioda.

 

Ovo su najvažnije i najjednostavnije preporuke poznatog astrologa Pavla Globe za narednih sedam dana, piše Dailyhoro.ru.

 

Najvažnija stvar koju svi znakovi treba da upamte jeste da uspeh čeka one ljude koji ne žure da brzinski rešavaju probleme. Sada je glavni problem promena raspoloženja, koja se često mogu pojaviti zbog retrogradnog Merkura. Ipak, ostanite pozitivni i nemojte zaraziti druge i sebe. negativnošću.

 

Ovan


Ovan treba malo češće da razmišlja o drugima nego o sebi. Sebičnost je sada njihov glavni neprijatelj. Briga i dobrota će im se uz veliku sreću vratiti kasnije, početkom sledeće godine. U međuvremenu, ne treba biti bezobziran – ni u ljubavi, ni u poslu, ni sa finansijama.  Astrolozi savetuju Ovnovima da se pozabave dugovima i kreditima, i da planiraju stvari za početak sledeće godine.

 

Bik


Bikovi ove nedelje radite samo stvari koje vas opuštaju. Prepustite se relaksaciji, to može biti ostanak u domu i uživanje u samoći ili druženje sa dragom osobom, na vama je da izaberete. Putovanja i poslovna putovanja mogu postati opasna, pa je preporučljivo nigde ne ići predaleko. Svi Bikovi koji se osećaju umorno imaće koristi od blagovremenog odmora. Takođe ne škodi komunikacija sa voljenima. Ovo će pomoći da se oslobodite negativnih misli i emocija.

Blizanci


Blizancima je sada bolje da ne donose važne odluke i ne razmišljaju o problemima. Čak i u ljubavi, astrolozi savetuju da ne žure, jer ishitrene odluke mogu dovesti do fijaska. Raskid veze pre Nove godine nije najbolji scenario. Zahvaljujući njihovoj sposobnosti da se brzo smire, Blizanci će moći da ostanu na površini. Samci ovog znaka mogu pronaći ljubav, ali nema potrebe da se ovo stavlja iznad drugih ciljeva.

 

Rak


Rakovi nikada ne bi trebalo da govore o svojim uspesima. Treba biti skromniji i tiho čekati svoju sreću. Preporučljivo je da na neko vreme prestanete da komunicirate sa problematičnim ljudima kako biste izbegli nevolje. Bolje je biti sam nego u društvu koje nije ugodno. Ovo neće biti najbolje vreme za fizičku aktivnost, pa je potrebno malo ograničiti sport i odlazak u teretanu.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker