horoskop za retrogradni merkur

KARMIČKA POVEZANOST & vraćanje prošlosti: Stiže RETROGRADNI MERKUR, a ovo su astrološke prognoze za svaki znak Zodijaka

0

Retrogradni Merkur je pred vratila i trajaće do početka januara 2024. godine, tako da u narednu godinu ulazimo s njegovim "teretom".

Šta vašem znaku donosi novi retrogradni Merkur?
Šta vašem znaku donosi novi retrogradni Merkur?foto: Shutterstock/Victoria Chudinova

U 2024. počinjemo da ulazimo s retrogradnim Merkurom, što govori o karmičkoj povezanosti! U decembru 2023. vraćaju vam se neki ljudi iz prošlosti, a neki događaji se takođe ponavljaju i stižu nazad na velika vrata!

 

Posle 2. januara, Merkur će preći u direktno kretanje, ali će u potpunosti izaći iz svog retrogradnog stepena tek do 21. januara.

 

Neki znaci će biti srećniji od drugih, ali budite strpljivi, jer ćete završiti rad na nekom pitanju koje će biti na vašem dnevnom redu od 12. decembra tek do kraja januara 2024. godine.

 

Ovan

 

Od 12. decembra do 21. januara moraćete da sačekate odgovor neke organizacije ili rešenje nekog karijernog pitanja. U idealnom slučaju, ovo vreme provedite usavršavajući svoje veštine ili učeći. Ako ste trenutno angažovani na svojoj promociji, onda ćete do početka januara osetiti napredak!

 

Bik

 

Od 12. decembra do 21. januara idealno je vreme da se posvetite učenju, usavršavanju stvaralaštva ili povratku na mesto gde ste već bili. Na primer, možete otići na putovanje u grad u kojem ste već bili. Osim toga, do kraja januara može se pokrenuti pitanje ulaganja, koje ste mogli da čekate od kraja novembra.

 

Blizanci

 

Od 12. decembra do 21. januara moraćete da vodite računa o svojim finansijama, plasirate pozamašnu sumu novca ili čekate kapital, nasledstvo ili odgovor na hipoteku. Osim toga, ovaj period je dobar da radite na odnosu sa partnerom i dođete do neke vrste zajedničkog dogovora., što će posebno plodonosno biti za one koji su bili na nekoj pauzi od 26. do 27. novembra.

 

Rak

 

Od 12. decembra do 21. januara važno je da vodite računa o svom odnosu sa partnerom, na primer, da se ponovo dogovorite, prepišete pravne dokumente ili ažurirate neku vrstu ugovora o radu. Klijenti ili kupci sa kojima ste ranije radili neke projekte mogu vam se vratiti. Osim toga, ako ste čekali odgovor o radu od 26. do 27. novembra, možda ćete konačno dobiti odgovor od 5. januara. Isto važi i za zdravlje – do Božića ćete primetiti poboljšanje stanja.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker