astro prognoze

Šta nam donosi MLAD MESEC u Strelcu od 12. decembra? Evo kada ćete dobiti rezultat onoga što sada započinjete

0

Tokom mladog meseca u Strelcu dobićemo mnoge prilike na koje smo dugo čekali.

Šta nam donosi decembarski mlad mesec u Strelcu?
Šta nam donosi decembarski mlad mesec u Strelcu?foto: Max4e Photo/Shutterstock

Ako je novembar bio mnogima težak mesec, onda je decembar očigledno došao da se „izvini“ i da nam svima da iznenađujuće moćnu energiju. Očekuje nas poslednji mlad Mesec 2023. koji će se desiti 12. decembra u znaku Strelca, koji je odgovoran za ličnu ekspanziju i iskorak napred – slučaj kada želite sve odjednom!

 

U astrologiji, sazvežđe Strelac je zaslužno za širok pogled na svet – predstavnici ovog znaka imaju tendenciju da sanjaju velike snove, a kada je u pitanju mlad mesec u Strelcu, svi postajemo neverovatni optimisti i tragači za uspehom.

 

Na mlad mesec u Strelcu, možete početi da vodite društvene mreže kako biste povećali svoju popularnost, ili možda odlučite da platite školovanje kako biste povećali prihode, ili razmišljate o selidbi u inostranstvo.

 

Šta god da se kaže, sva pitanja mladog meseca 12. decembra su vezana za novac. Upravo novac, ulaganje, prodaja nekretnina, kupovina automobila itd. biće u prvom planu svih dešavanja.  Jupiter, dispozitor mladog Meseca, biće u Biku. I ovaj znak upravlja temom prihoda, zarade i štednje, kao da će zahtevati da razradite finansijske aspekte u životu.

 

Na primer, možete odlučiti da nađete posao od kog ćete bolje zarađivati ili kupiti stan i počnite da ga izdajete i tako akumulirate kapital za sebe. Važno je da će se mlad mesec pojaviti na 21. stepenu Strelca, dajući snažan vatreni trigon budućem čvoru u Ovnu — prilika kada ćete napraviti važan proboj za karmički zadatak 2024. Uobičajeno, 12. decembra poželećete da delujete, jer je mreža događaja za 2024. već formirana tako da energično utiče na vaše odluke na kraju 2023.

 

Sve što započnete tokom ovog mladog meseca dobiće svoj rezultat tokom 2024.
Sve što započnete tokom ovog mladog meseca dobiće svoj rezultat tokom 2024.foto: muratart/Shutterstock

Ipak, ne treba zaboraviti da je drugi vladar znaka Strelac i drugi dispozitor mladog Meseca Neptun, koji je odgovoran za naše nesvesno i intuiciju. Stoga, ako osetite unutrašnji uvid i „udarac“ iz univerzuma za ličnu inicijativu, preduzmite akciju! Više sile vam jasno šalju signal da je sada period kada treba nešto da počnete zarad rezultata koje ćete dobiti 2024. godine.

 

Inače, period mladog meseca 12. decembra trajaće tačno 6 meseci – na pun mesec u Strelcu 23. maja dobićete rezultat po pitanju koje ste sada započeli. Na primer, 12. decembra odlučite da platite školovanje, a krajem maja ćete dobiti diplomu i početi da zarađujete ozbiljan novac zahvaljujući ovom obrazovanju.  Možda ćete 12. decembra odlučiti da kupite stan, a 23. maja ćete se useliti u njega ili započeti renoviranje.

 

Bonus video

PROGNOZA ZA DECEMBAR U HAOSU, nećete znati kada dobro da se obučete! Meteorolog otkrio KOJIH DATUMA nam sledi PAKLENI PREOKRET

 

makonda-tracker