13. decembar – dan za novi početak

Da bi NOVAC, ZDRAVLJE I SREĆA stigli, ovo treba da znate: 3 stvari koje NE SMETE da radite na mlad mesec

0

Danas je nastupio mlad mesec u Strelcu, a ako ste već otkrili šta treba da radite na ovaj dan da biste u život prizvali obilje, obavezno pogledajte šta bi trebalo izbegavati

Mlad mesec u Strelcu nastupio je 13. decembra
Mlad mesec u Strelcu nastupio je 13. decembrafoto: Zolotarevs/Shutterstock

Konačno je stigao – novi mlad mesec i prilika za novi početak napokon su tu!


U susret novoj godini, još uvek imamo priliku da 2023. iskoristimo da otvorimo novo životno poglavlje i preokrenemo stvari u svoju korist, a posebno će nam biti značajno što je ovaj mlad mesec u znaku Strelca, avanturističkog duha, slobodnog i spremnog za zabavu i smeh.


Znamo kako će mlad mesec u Strelcu uticati na sve horoskopske znakove, znamo i koji će nam rituali pomoći da manifestujemo ono što želimo, a astrolozi otkrivaju i šta ne bi trebalo da radimo u ovoj lunarnoj fazi.

Ne budite lenji


Sve ima dve strane, lice i naličje, pa tako i mlad mesec, a sve zavisi od toga kako ćete usmeriti svoju energiju. Dok neki mogu da se odmore i pripreme za rast, uspeh i lični razvoj, za druge je mlad mesec trenutak u kome se u potpunosti opuštaju... Loša odluka!

 

Zapišite sve što je važno i napravite plan za budućnost na mlad mesec u Strelcu
Zapišite sve što je važno i napravite plan za budućnost na mlad mesec u Strelcufoto: OlgaPS/Shutterstock

Što su vaš um i okolina čistiji, mlad mesec će povoljnije uticati na vas, jer se spoljašnji nered preliva i na unutrašnjost, na nas same. Zato ni slučajno nemojte leškariti i pustiti da stvari idu svojim tokom već aktivno učestvujte o svom životu i pomozite Univerzumu tako što ćete napraviti plan za budućnost, baciti neke stvare stvari koje vam blokiraju energiju, konačno povesti otvoren razgovor koji ste dugo izbegavali...


Ne odbacujte ljude


Mlad mesec poznat je kao lunarna faza u kojoj nam u život stižu novi ljudi, a oni često donose dragocene lekcije.


Ne smete ih propustiti!


Kada sretnete nekoga novog, naročito ako je drugačiji od vas, ima potpuno suprotne stavove, iskustvo i stil života, budite otvoreni i radoznali. Pokušajte da učite od njih. Nikada ne znate kako ćete od toga profitirati!

 

Budite otvoreni za nove ljude tokom mladog meseca u Strelcu
Budite otvoreni za nove ljude tokom mladog meseca u Strelcufoto: fizkes, Shutterstock

Ne delite previše


U ovom mladom mesecu se trudite da održite određeni nivo misterije.
To posebno važi kada su u pitanju vaše želje, težnje i ciljevi, pa ono što manifestujete zadržite za sebe, a to je naročito značajno kada je u pitanju otvorenost na društvenim mrežama.


Neke stvari su samo vaše, a to je posebno slučaj s najdubljim željama, pa ne izlažite ono za čime žudite drugima i njihovim lošim, negativnim energijama.

 

BONUS VIDEO

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

 

makonda-tracker