doba transformacije

Prizovite sreću, novac i ostvarenje želja: 3 stvari koje treba da uradite u noći MLADOG MESECA da promenite tok života

0

Mlad mesec u Strelcu, koji će nastupiti 13. decembra, može nekome da donese obrt o kom je dugo sanjao...

Novogodišnji ukras u obliku mladog meseca sa zvezdom
Novogodišnji ukras u obliku mladog meseca sa zvezdomfoto: JimCochrane1/Shutterstock

Svakog meseca, Univerzum nam pruža mali poklon – tako sićušan da ga lako možemo propustiti. U pitanju je, naravno, mlad mesec, lunarna faza koja se dešava na svakih 28-30 dana i daje nam priliku za nove početke.


Naredni mlad mesec nastupa 13. decembra, biće u znaku slobodnog, avanturistički nastrojenog i duhovitog Strelca , a uticaće na svaki horoskopski znak.


Ipak, kada je u pitanju ljubav, samo bi nekim pripadnicima zodijačkog sistema mogao da promeni život, a u svakom slučaju je mlad mesec prilika da preispitate svoje vrednosti, razmislite o tome čemu je vreme da se završava, a koje biste novo poglavlje mogli da otvorite.

Energija mladog meseca veoma je snažna, pa oni koji veruju nju i u astrologiju neretko koriste ovu lunaciju da u svoj život privuku pozitivne promene, i to manifestacijama i raznim drugim ritualima.

 

Mlad mesec nastupa 13. decembra, i to u znaku Strelca
Mlad mesec nastupa 13. decembra, i to u znaku Strelcafoto: muratart/Shutterstock

Postavite nameru


Mlad mesec daje nam dodatni podsticaj za postavljanje novih ciljeva, a ovaj period može se iskoristiti tako što ćemo se fokusirati na jednu ili dve namere koje su nam posebno važne. Odvojte malo vremena da odredite jedan cilj, što jasnije, konkretnije i konciznije, poput "Naći ću novi posao koji mi donosi zadovoljstvo i veću platu" ili "Sledeći put ću položiti ispit".


Ne samo što ćete informisati Univerzum o svojim težnjama, već ćete se konkretno fokusirati na ono što vam je važno.


Započnite nešto novo


Ako niste tip za manifestacije i rituale, mlad mesec možete iskoristiti za, jednostavno, novi početak.

 

Naredni mlad mesec biće u znaku Strelca
Naredni mlad mesec biće u znaku Strelcafoto: Shutterstock / IgorZh

Noć mladog meseca smatra se najplodnijim danom lunarnog ciklusa, pa je to zgodan momenat da otvorite novu stranicu svog života: upišete strani jezik, prijavite se za posao o kom sanjate, konačno pošaljete poruku nekome ko vam se dopada...


Upalite sveću


Sveće imaju snažnu moć u energetskom smislu, pa ne čudi što ih mnogi koriste prilikom opuštanja i meditacije. One se često upotrebljavaju u raznim ritualima za privlačenje sreće i obilja, a čak i ako ne verujete u njihovu moć – uvek je prijatno opusititi se uz mišiljavu sveću, zar ne?


U noć mladog meseca, obično se pali sveća uz poziv Univerzumu da nam živote obasja svetlošću, a možete tri puta ponoviti glasno ili zapisati i svoje manifestacije i namere.

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker