do 31. 12.

BIVŠI PARTNERI iz prošlosti vam se sada vraćaju: MARS U STRELCU donosi karmičke događaje ovog decembra svim znakovima

0

Mars u Strelcu ovog decembra će promeniti živote mnogih.

Horoskop za Mars u Strelcu nosi karmičke događaje
Horoskop za Mars u Strelcu nosi karmičke događajefoto: Dzhulbee/Shutterstock

Počeo je decembar – jedan od najsudbonosnijih meseci 2023. godine – kada će dispozitor čvora budućnosti u Ovnu – Mars – prošetati vatrenim Strelcem i bukvalno "zapaliti" dostignuća svih horoskopskih znakova.

 

Periodi kada se između vatrenih znakova formira trigon (kao u decembru 2023) uvek su obeleženi brzim i naglim događajima, vatrenim strastima i uzavrelim emocijama.

 

Mars u Strelcu je optimističan i radostan pobednik koji uvek želi više. Strelac je u astrologiji zadužen za pravna pitanja, putovanja i obrazovanje, pa za mnoge lako može da donese rešenja za slučajeve stalnog boravka, sklapanja međunarodnih ugovora i obrazovnih programa.

Zašto će se bivši vraćati u decembru?

 

Pored toga, Mars je planeta muškog pola, što znači da možete očekivati ponovnu "aktivaciju" partnera iz svoje prošlosti. Stvar je u tome da će u decembru retrogradni Merkur proći i kroz znak Strelca, što ukazuje na „masovni“ povratak obožavalaca i udvarača. Čak i ako imate novog partnera, budite sigurni da ste s njim karmički povezani od prošlog života.

 

Ključni datum za važan razgovor sa vašim bivšim partnerom može biti 27, 28. i 29. decembar – na ovaj dan se Mars povezuje sa Merkurom i doneće važne vesti o njemu, ili će on sam stupiti u kontakt putem poziva ili SMS-a.

 

Mnogima će se u decembru vraćati bivši partneri
Mnogima će se u decembru vraćati bivši partnerifoto: Roman Samborskyi/Shutterstock

 

Koji datumi mogu doneti ključne odluke u pravnim pitanjima, putovanjima i obuci?

 

Najvažniji datum za sprovođenje ovakvih zahteva biće od 24. do 25. decembra. Tada Mars formira trigon sa Čvorom budućnosti. U ovom trenutku možete dobiti odgovor na sudski zahtev, a takođe možete biti pozvani u ambasadu ili druge organe radi pribavljanja stranih dokumenata. Što se tiče obrazovnih programa, takođe očekujte da dobijete studijske vize do 24-25. decembra.

 

Bonus video

ZA OVA 3 ZNAKA SLEDI DECEMBARSKI PAKAO! Astrološkinja upozorila na kretanje retrogradnog Merkura: IZDRŽITE DO JANUARA

 

makonda-tracker