astro prognoze

Ako ste među njima, spremite se za — LJUBAV! Ovim znakovima MLAD MESEC 12. decembra može promeniti život

0

Poslednji mlad mesec 2023. može zauvek da promeni živote nekoliko horoskopskih znakova na ljubavnom planu.

Horoskop tokom mladog meseca imaće velikog romantičnog uticaja na 4 znaka Zodijaka
Horoskop tokom mladog meseca imaće velikog romantičnog uticaja na 4 znaka Zodijakafoto: Kseniya Maruk/Shutterstock

Ovaj mlad mesec se javlja u konjunkciji sa Marsom, što znači da će karmički zadaci budućnosti biti rešeni sredinom decembra.

 

Karma ne spava — kada vam se čini da ništa novo neće doći u vaš život, planete će sigurno poslati apsolutno neverovatne događaje. Upravo to nas očekuje 12. decembra tokom mladog meseca u Strelcu, koji će se održati u konjukciji Sunca, Meseca i Marsa.

 

Važno je da je upravo Mars dispozitor (predajnik) energije budućeg čvora u Ovnu, stvarajući aktivnu i vatrenu atmosferu brzih, naglih događaja u životu. Osim toga, Mars simbolizuje muškarce, tako da se u životima mnogih žena može pojaviti novi partner — mlad mesec uvek donosi početak novog ciklusa u životu.

Za ova 4 znaka slede najveće promene:

 

Blizanci

Mlad mesec se dešava u vašem sektoru veza, što znači da ćete iznenada imati novog partnera. Štaviše, situacija se može desiti tokom putovanja, ili ćete ga upoznati preko društvenih mreža ili sajta za upoznavanje. Budite sigurni da će ova osoba postati vaš karmički partner, jer Mars kontroliše čvor buduće karme, a 2024. godine vaša zajednica može čak postati i zvanična.

 

Lav

Mlad mesec se javlja u vašem ljubavnom sektoru, što znači da možete upoznati partnerka/ku na njegovu/njenu inicijativu. Uzgred, može biti stranac, nastavnik, advokat ili osoba sa nekom ozbiljnom titulom — Mars na vašoj karti vlada sektorom uspeha. Budite sigurni da će se romansa brzo razvijati, pošto se mlad Mesec 12. decembra javlja u promenljivom znaku Strelca – moraćete brzo da se prilagodite okolnostima i predlozima partnera.

 

Lavovi bi mogli da upoznaju veoma uspešnog partnera
Lavovi bi mogli da upoznaju veoma uspešnog partnerafoto: Goksi/Shutterstock

Vaga

Na mlad mesec 12. decembra javiće se veza između vladara sektora vašeg partnera u sektoru putovanja — ljubav možete upoznati na službenom putu, obuci ili uz pomoć rođaka. Budite otvoreni, pošto su tokom decembra vaše veze pod pažnjom univerzuma – Mars će u vaš život unositi zanimljive muškarce do kraja 2023. godine, ali očekujte najupečatljiviji događaj do sredine meseca.

 

Strelac

Ovo je vaš mlad mesec! Bićete toliko privlačni da će vam univerzum definitivno poslati blistavu i iznenadnu ljubav. Upravo se 12. decembra spajaju Mesec, Sunce i Mars u vašem znaku, dok će se čvor budućnosti nalaziti u ljubavnom sektoru! Verovatno je da možete doživeti ozbiljan intenzitet strasti, jer Mesec u vašoj karti vlada sektorom seksualnosti — pripremite se za buran period.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih​​​​​​​

 

makonda-tracker