uskoro stiže

DRAMATIČNE promene, ali i SREĆA: Na ovih 5 znakova će najviše uticati PUN MESEC u Blizancima 27. novembra

0

Pun mesec imaće neverovatan uticaj, dosta pozitivniji nego inače, a posebno na neke znake Zodijaka.

Da li ste među 5 znakova na koje će pun mesec najviše uticati?
Da li ste među 5 znakova na koje će pun mesec najviše uticati?foto: goffkein.pro/Shutterstock

Novembar se završava vedro, uz nalet pozitivne energijer usled punog meseca u Blizancima 27. novembra.

 

Tokom punog meseca, inače, često bude nostalgije i nestabilnosti, ali Blizanci su znak koji neće izazivati emocionalne oluje,  već će vam pomoći da sagledate i planirate svoj budući put..

 

Pun mesec je vreme kada ubiramo plodove onoga što smo posejali tokom mladog meseca.  Dakle, događaji od 27. novembra mogu biti povezani sa 18. junom 2023. godine – prisetite se šta se tada dešavalo u vašem životu i sada ćete moći da podvučete crtu.

Na ovih 5 znakova će najviše uticati:

 

Ovan

Pun mesec ima velikog uticaja na vaš život; uticaće na vaše polje porodice, moguće je da će doneti priču o selidbi, ali i proširenja pogleda na svet.  Kao da ćete kroz energiju 27. novembra otkriti nove horizonte koji su povezani sa vašim ličnim rastom. Možete otići na neku obuku, dobiti diplomu, suđenje ili neki papir koji vam je bitan za budućnost. Moguća je i ponuda za posao. Šta god da se desi, posle punog meseca osetićete veliki nalet energije i snage.

 

Blizanci

Pun mesec se javlja u vašem znaku, što znači da završavate određenu fazu u svom životu i najverovatnije na ovaj dan možete potpisati neku vrstu pravnog dokumenta.  Merkur će biti u vašem sektoru veza, tako da se ovo može odnositi na brak, razvod, dobijanje posla ili kupovinu nekretnine. Takođe možete otići na sastanak i šanse su da vam se jako dopadne neka iskrena, emotivna i optimistična osoba.

 

Pun Mesec ima velikog uticaja na nas
Pun Mesec ima velikog uticaja na nasfoto: Ironika/Shutterstock

 

Devica

Pun mesec se javlja u vašem sektoru životnih ciljeva, dostignuća i karijere; ovog dana možete dobiti unapređenje ili saznati vesti o odluci menadžera u vezi sa vašom kompanijom. Oni mogu odlučiti da ga preimenuju, ili će vaš projekat imati novog vođu.

 

Vaš lični status takođe može biti prekinut: brak, razvod, otpuštanje ili imenovanje na funkciju. Međutim, Merkur će biti u vašem sektoru nekretnina i imati uticaj vezan za kupovinu ili prodaju stambenog prostora.  Izvesno je da ćete 27. novembra imati dostignuće, ali vam neće vam biti lako, već  će biti i napetosti. Verovatno ćete doneti važnu odluku u vezi sa svojim partnerom.

 

 

Strelac

Pun mesec se javlja u znaku vašeg partnerskih odnosa, što znači da će na ovaj dan vaša veza na najlepšem mogućem mestu, pa će neki Strelčevi dobiti ponude za brak, zajednički život... Ipak, za neke će to biti i priča o razvodu.  Generalno, u trenutku punog meseca može se desiti fatalno poznanstvo ili razgovor na internetu. Ako ste dugo u braku, onda iznenadna promena (na primer, odluka o kupovini ili prodaji stana) može doći od vašeg partnera.

 

Riba

Pun Mesec se javlja u vašem sektoru stanovanja i nekretnina, što znači da možete odlučiti da prodate stan ili obavite transakciju ili kupovinu u vreme punog meseca. 27. novembar će za vas biti neverovatno značajan dan, jer će Merkur biti u vašem sektoru vaših životnih ciljeva. Ono što vam se desi biće važan preokret u čitavoj vašoj sudbini i može doneti neverovatne finansijske rezultate. Najverovatnije će se događaj ticati stana, jer će u novoj godini Jupiter od juna biti u vašem sektoru stanovanja, pa ćete očigledno ulagati u kuću.

 

Bonus video

Devojke u ovom znaku mogu da nateraju svakog da se zaljubi u njih

 

makonda-tracker