astro prognoze

Pun MESEC + pomračenje u Biku = SREĆA! 3 znaka koja će doživeti FAZU BLAGOSTANJA nakon 28. 10.

0

Pomračenje Meseca i pun Mesec donose početak srećne faze za neke znakove horoskopa.

od 28. oktobra mesečeva energija deluje isceljujuće na neke znakove zodijaka
od 28. oktobra mesečeva energija deluje isceljujuće na neke znakove zodijakafoto: Ironika/Shutterstock

Sjaj punog Meseca dostići će vrhunac 28. oktobra 2023, odnosno danas, a dok se odvija ovaj astrološki događaj, stiže nam nova energija isceljenja.Međutim, neke dramatične finansijske i karijerne promene čekaju neke horoskopske znakove.

 

Koga čekaju turbulentne promene, a koga sreća?

 

Pogledajte da li ste među znakovima Zodijaka za koje sledi period blagostanja.

 

  • Rak

 

Rakovi, vi menjata dosadašnja verovanja. Na dobrom ste putu za stabilnosti i napokon nalazite aktivnost koja vam donosi sreću, utehu... Vreme je za novo putovanje, a energija Meseca signalizira vam da se oslobodite starih obrazaca i uverenja koja vam ništa dobro nisu donela. Prihvatite poziv za nova iskustva, ali ne ulazite u avanture koje vam ne prijaju. Ako vam prijaju, samo napred.

 

energija punog meseca donosi isceljenje
energija punog meseca donosi isceljenjefoto: AstroStar/Shutterstock
  • Škorpija

 

Škorpije, ovaj period je za vas znak da brinete o sebi, svom mentalnom zdravlju, svojoj stabilnosti. Nemojte se ustezati, odmarajte, opustite se, napunite baterije. Procenite svoje prijatelje, i ako je potrebno, postavite granice koje su zdrave za vas. Reševaju se drame koje su vas morile i dugo bile potiskivane.
 

  • Ribe

 

Ribe, ovo je vreme da se rešite svih navika koje vam ne prijaju i ne donose vam dobro. Zaboravite na stare obrasce ponašanja, vreme je za značajne promene i doba kada ćete najviše brinuti o sebi. Sledite svoju intuiciju, budite ponosni na dosadašnje uspehe. Došlo je vreme da više volite sebe i negujete se.

 

Bonus video

4 znaka koja će imati sreće do 2024.

 

makonda-tracker