obratite pažnju

Astrolozi kažu da je ovo NAJVAŽNIJI DATUM U NOVEMBRU: Za jedan znak će biti posebno koristan, a donosi obilje promena

0

Sve važno u ovom mesecu, ako je moguće, odložite dok ne prođe ovaj datum u novembru jer mlad mesec stiže da prodrma stvari

astrološko predviđanje za novembar izdvaja dan mladog meseca u škorpiji kao posebno važan datum
astrološko predviđanje za novembar izdvaja dan mladog meseca u škorpiji kao posebno važan datumfoto: maxbelchenko/Shutterstock

Novembar nam je počeo s preko potrebnim osećajem sporosti i tišine nakon dramatične sezone pomračenja, a kako Saturn usporava svoje kretanje pre nego što završi retrogradni hod 4. novembra – podsećamo se da je vreme suštinski začin svakog recepta.


Strpljenje i ležernost, uz razumno održavanje osećaja odgovornosti, mogli bi se isplatiti ovog meseca, kažu astrolozi, koji kažu da je 13. novembar veoma važan.

 

  • Šta nas očekuje 13. novembra?


Naime, veruje se da posle 13. novembra imamo šansu za novi početak na svim poljima i da je mudrije ostaviti svaku važnu odluku, potpisivanje ugovora, bitne razgovore i velike promene za period posle ovog datuma.

 

Trineasti dan novembra nas, takođe, usmerava ka našim emocionalnim dubinama kada mlad mesec ulazi u znak Škorpije. To će nam dati priliku da zaista uronimo u ono što je važno u životu, pa očekujte da će se strasti uzburkati. Mlad mesec u Škorpiji uvek nas tera da idemo srcem, a ne glavom, pa ni ovaj neće biti izuzetak.

 

Mlad mesec u Škorpiji nastupa 13. novembra 2023.
Mlad mesec u Škorpiji nastupa 13. novembra 2023.foto: xtock/Shutterstock

Mesec će, uz to, činiti moćnu opoziciju inovativnom Uranu, pa je vreme da prihvtite neuobičajene perspektive i izađete iz svoje zone komfora, a sve će pojačati intenzivni Mars, koji će takođe biti u Škorpiji. Ako ostanete fleksibilni i otvoreni za promene, to će vam pomoći da sprečite izlive besa, koji bi mogli da se dogode ako budete zatečeni nespremni.

 

  • Na koga će najviše uticati mlad mesec u Škorpiji 13. novembra?

 

Posebno se očekuje da će Škorpije osetiti velike promene s mladim mesecom u njihovom znaku jer će se u istom polju Zodijaka naći i njihova planeta Mars.


Pripadnicima ovog horoskopsko znaka astrolozi predviđaju dosta iznenađenja i, čak, šokova.

 

Horoskopske Škorpije osetiće velike promene od 13. novembra
Horoskopske Škorpije osetiće velike promene od 13. novembrafoto: Tatyana Volkova/Shutterstock

Ipak, ako uzmete stvar u svoje ruke i vi budete taj koji pokreće promene i menja obrasce, ne samo što ćete izbeći stres već možete da dobijete mnogo.

 

Pred Škorpijama je konačni osećaj kontrole i slobode, a kad god mogu treba da naprave distancu i dozvole svemu što ih remeti i koči da nestane iz njihovog života.

 

BONUS VIDEO

Da li hrišćanstvo i astrologija mogu da idu zajedno?

 

makonda-tracker